Görüş Bildir
Haberler
Fevzi Özkan Şanlıurfaspor'a dönüyor mu?

Fevzi Özkan Şanlıurfaspor'a dönüyor mu?

Sanliurfa SK
17.06.2014 - 22:23 Son Güncelleme: 18.06.2014 - 11:20

Fevzi Özkan, Şanlıurfaspor'a dönme ihtimaliyle ilgili spekülasyonlara son noktayı koydu.

PTT 1. Lig'de 20014-2015 Futbol Sezonu transfer çalışmalarına başlayan Şanlıurfaspor'umuzun, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesini fesheden 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Fevzi Özkan'ı kadrosuna katacağı  haberleri kamuoyunda sıkça duyulmaya başladı.

 Şanlıurfaspor alt yapısında yetişen ve  profesyonelliğe ilk adımını Şanlıurfaspor'da atan  4 sezon futbol oynadıktan sonra Adanaspor'a transfer olan Fevzi Özkan, Adanaspor'da geçen 4 yılın ardından  İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmuştu. İstanbul BBSK'nın şampiyonluk kadrosunda yer alan başarılı futbolcu takımının Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinin ardından  kulübüyle olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek yollarını ayırdı.

 PTT 1. Lig'de bir çok takımın kadrosuna katmak istediği Fevzi Özkan yaptığı açıklamada ;''Şanlıurfaspor ile adımın anılması çok normal. Şanlıurfa benim doğup büyüdüğüm ve günü geldiğinde öleceğim şehirdir. Şanlıurfaspor 'da futbol anlamında Fevzi Özkan olduğum yerdir. Fakat henüz Şanlıurfaspor'dan  bana veya menajerime ulaşmış resmi bir teklif bulunmamakta. Şanlıurfaspor benim yuvam tabi ki herhangi bir teklif olması halinde önceliğim Şanlıurfaspor Kulübü olacaktır. Doğup, büyüğüm , forması terlettiğim Şanlı takıma hizmet etmek benim için bir onurdur. Şanlıurfaspor forması altında şampiyonluk yaşamak ise tarifi imkansız bir duygu olacaktır. Bakalım şartlar neyi getirecek ama belirttiğim gibi Şanlıurfaspor benim yuvamdır.'' dedi.

Kaynak: www.sanliurfAsk.com

Kaynak: http://tribundergi.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın