Görüş Bildir
Haberler
Fernandao: "Bursaspor'a İhanet Etmedim"

Fernandao: "Bursaspor'a İhanet Etmedim"

Enver K.
05.09.2015 - 12:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fernandao, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'na yanıt verdi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Fernandao’yu eleştirmiş, “Ona hakkımı helal etmiyorum. Bursaspor’a ihanet etti” demişti. Bölükbaşı’nın bu sözleri Brezilyalı futboluyu fazlasıyla üzdü. Golcü oyuncu, “Bursaspor forması giydiğim sürece elimden gelenin en iyisini yaptım. O formayla gol krallığı sevincini yaşadım. Takıma önemli katkılar sağladım” diye konuştu.

'Şampiyonluk istiyorum'

Fernandao, “Ancak biz profesyonel futbolcularız. Başta ailemiz olmak üzere geleceğimizi planlamak zorundayız. Ben de bunu düşünüp Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettim. Çünkü şampiyonluklar yaşamak ve Avrupa kulvarında kendimi göstermek istiyordum. Bunun yolunun da Fenerbahçe’den geçtiğini gördüm. Buraya geldiğim zaman da nasıl büyük bir kulüpte olduğumu anladım” diye konuştu.

'Bir daha konuşmayacağım'

Recep Bölükbaşı’nın kendisi hakkında yaptığı değerlendirmeye ve söylediği sözlere şaşırdığını dile getiren 28 yaşındaki forvet, “Eski başkanımdan böyle şeyler duyduğum için üzüldüm. Ben, oynadığım süre içinde Bursaspor’a her zaman hizmet ettim ama asla ihanet etmedim. Bu benim son açıklamam. Bir daha bu konuda yorum yapmayacağım, sadece işime bakacağım” dedi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0