Görüş Bildir
Nafaka Krizi Büyüyor: Demet Şener Ekonomik Sorunlarını Duyuran Eski Eşi İbrahim Kutluay Hakkında Net Konuştu
Eski eşler Demet Şener ve İbrahim Kutluay, nafaka davası nedeniyle bir kez daha yüz yüze gelmişti. Ekonomik durumunun kötüye gittiğini öne sürerek oğlu için ödediği nafakanın kesilmesini talep eden eski basketbolcunun isteğine Şener'den sert çıkış gelmişti. Geçtiğimiz günlerde bu durumu ti'ye alan Demet Şener ilk kez kamera karşısında açıklama yaptı.
Reklam
Reklam
Reklam
Müziği Bırakan Deniz Tekin İngilizce Öğretmeni Olduğu İddialarına Yanıt Verdi, Yeni Planını Açıkladı
Geçtiğimiz aylarda müziği bıraktığını açıklayan Deniz Tekin, hakkındaki 'İngilizce öğretmeni oldu' iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi. İddiaları doğrulayan Tekin, '5 sene ülkede çalışır sonra da çoğu yaşıtım gibi damacanaya tecavüz edilmeyen bir ülkeye iltica ederim diye düşünüyorum. Nasıl plan? Alın sizin olsun müziği de kariyeri de...' dedi. 
Metin Akpınar'ın Kızından Biyolojik Babalık İddiasının Reddedildiğini Duyuran Uğur Dündar'a Sert Çıkış
Metin Akpınar'ın kızı olduğunu söyleyerek mahkemeye başvuran ve davayı kazanan Duygu Nebioğlu açıklamalarıyla ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu öne sürerek bu kişinin Uğur Dündar olduğunu öne sürdü. Dündar'a babalık davasının açıldığı haberlerinden sonra öfke kusan Nilay Toprak'ın paylaşımını yayınlayan Duygu Nebioğlu'nun imalı sözleri yine dikkat çekti.
Reklam
Fenomen Özlem Öz'ün Babası Damadı Tayyar Öz'e Demediğini Bırakmadıktan Sonra R Yaptı
Fenomenler davası bir dönem gündemimizi epey meşgul etti bildiğiniz gibi. Bu isimler arasında Dilan Polat'tan sonra en çok dikkat çekenler ise Tayyargiller olarak anılan Özlem Öz ve Tayyar Öz olmuştu. Haklarında pek çok soruşturma yürütülen çiftin ailesi de isyan etmişti. Özlem Öz'ün babası damadı hakkında demediğini bırakmamıştı. Kayınpederden 'R' geldi.
Reklam
Cansu Taşkın Öpüşme Videosu Yüzünden Dava Açtığı Söylenen Yılmaz Erdoğan Hakkında Sessizliğini İlk Kez Bozdu
İnci Taneleri'yle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan ve iki yıldır herkesten gizli aşk yaşadığı konuşulan Cansu Taşkın'ın aşkı magazine bomba gibi düştü! Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun ikilinin öpüşme videosunu yayınlayınca ortalık daha da hareketlenmişti. Gizlice çekildiği söylenen video yüzünden Erdoğan'ın dava açacağı söylenmişti. Tüm bu iddiaların ardından Cansu Taşkın ilk kez sessizliğini bozdu!
Reklam