Görüş Bildir
Haberler
Fenomen Tansu Dayan Oyuncu Melisa Şenolsun İle Dalga Geçti

Fenomen Tansu Dayan Oyuncu Melisa Şenolsun İle Dalga Geçti

dila bahar
20.10.2021 - 15:22

Müge Anlı taklitleri ile adını duyuran sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, son olarak Melisa Şenolsun’un kıyafeti ile dalga geçti. Katılığı film festivalinde giymek için cesur bir kıyafet tercih eden Melisa Şenolsun sosyal medyada çok konuşuldu. Farklı bir tasarım olan kıyafeti beğenenler kadar beğenmeyenler ve eleştirenler de oldu. Bunlardan birisi de Tansu Dayan, yaptığı paylaşım ile kıyafeti tiye aldı. İşte o kıyafet…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezonda Masumlar Apartmanı kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun, eski sevgilisi Umut Evirgen’in yönettiği, kendisinin de başrolünde yer aldığı Kimya filmi için Warsaw Film Festivaline katılmıştı. Oyuncunun film festivali için tercih ettiği cesur dekolteli kıyafet sosyal medyada gündem oldu.

Fenomen Tansu Dayan’dan Melisa Şenolsun Taklidi

Fenomen Tansu Dayan’dan Melisa Şenolsun Taklidi

Müge Anlı taklitleri ve videoları ile adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, bu seferde Melisa Şenolsun’un kıyafetini tiye aldı. Maske kullanarak Melisa’nın kıyafetinin benzerini yapıp giyen ve fotoğrafını takipçileri ile paylaşan Tansu Dayan, açıklama kısmına 'Pandemi sonrası evde kalan maskelerimi değerlendiriyorumdur' notunu düştü.

İşte O Paylaşım...

İşte O Paylaşım...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
29
19
13
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gldhntnkt

Allah seni kahretmesin ya 🤣🤣🤣