Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçeliler TT Arena'da Çıldıracak!

Fenerbahçeliler TT Arena'da Çıldıracak!

Batuhan
04.04.2014 - 12:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçeliler TT Arena'da Çıldıracak!

Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçında sarı lacivertli taraftar ve futbolcuları çıldırtacak organizasyon ve koreografiler yapılacak.

Türkiye'nin en önemli spor karşılaşması olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına sayılı günler kaldı. TT Arena'da oynanacak olan zorlu maç öncesi hummalı bir çalışma var. Taraftarlar öyle pankartlar hazırladı ki başta Caner Erkin olmak üzere tüm Fenerbahçeliler adeta çıldıracak.

Süper koreografiler

Türkiye'nin nefesini tutarak beklediği derbide son günlere girildi. Pazar akşamı saat 19:00'da TT Arena'da başlayacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, öncesi ve sonrasıyla yine gündeme damga vuracak. Sarı lacivertli takımın henüz bir maç eksiği olmasına rağmen 10 puan farkla TT Arena'ya gitmesi birçok Fenerbahçe taraftarına şimdiden şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı bile. Galatasaray cephesi ise zorlu karşılaşmaya adeta çıkış ve taraftarlarla barış maçı olarak bakıyor. Aslan, tüm hesaplarını derbide zafer olarak yaparken taraftarları da boş durmuyor.

Hazırlıklar bitmek üzere

Dünyanın sayılı ve özel koreografilerini yapan grup olan Galatasaray taraftarları yine ezeli rakibine bir mesaj verecek. Maç öncesinde 3 boyutlu koreografilerin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızıı taraftarlar bununla da kalmayacak. Başta eski oyuncuları Caner Erkin olmak üzere Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'e özel pankartlar hazırlanıyor. Kendi takımını da ateşlemek için stadı adeta şölen havasına sokmak isteyen Galatasaray taraftarları özel marşlar da besteledi. Taraftar gruplarından henüz besteler sızmazken, pankartlar konusunda ciddi istihbaratlar edinildi. Caner Erkin'in magazinsel boyuta dönen evliliği ve Emre Belözoğlu'yla yıllardır süre gelen polemikleri üzerine pankartlar şimdiden hazır. Volkan Demirel için de henüz bilgi edinilemeyen özel çalışmalar yapılacak.

Mağlubiyet gelirse plan hazır

Fenerbahçe ile Süper Final'de oynanan ve Kadıköy'de şampiyonluklarını ilan ettikleri maça atıfta bulunmaya hazırlanan sarı kırmızılı taraftarlar, mağlubiyeti akıllarından bile geçirmiyor. Sabırları oldukça taşmış olan Galatasaray taraftarları, mağlubiyet halinde de tepkilerini en sert şekilde sahaya yansıtacak. Daha önce yönetim ve Ünal Aysal'ı istifaya davet eden Galatasaray taraftarları bu sefer tavırlarını daha sert ve net koyacak.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0