Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'ye Derbi Öncesi Çifte Şok!

Fenerbahçe'ye Derbi Öncesi Çifte Şok!

Batuhan
16.03.2015 - 10:32

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz ve Mehmet Topal şoku yaşanıyor.

Spor toto süper lig'in 24. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olurken, Egemen Korkmaz'ın maça ilk 11'de başlaması şaşkınlık yarattı. Sarı-lacivertli takımın önceki gün yaptığı idmanda sakatlanan tecrübeli futbolcunun Gençlerbirliği maçında forma giyme olasılığının düşük olduğu biliniyordu.

Formayı kendisi istedi

Antrenman sırasında ters bir hareket yapan ve sol dizinde ağrıları olan Egemen'e bugün gerekli iğne tedavisinin yapıldığı, ardından tecrübeli futbolcunun kendisini test ettiği öğrenildi. Gençlerbirliği maçı öncesi son yapılan kontrolde kıkırdakta bir sorun olmadığı tespit edilmişti. Ağrıları azalan Egemen Korkmaz bu gelişmenin ardından oynamak isteyince Teknik Direktör İsmail Kartal da formayı Egemen'e verdi.

42 dakika dayanabildi

Zorlu maça ilk 11'de başlayan Egemen Korkmaz, ilk 30 dakikalık bölümden sonra sahada aksamaya başladı. 37. dakikada Fenerbahçe'nin 1-0 yenik duruma düşmesinin ardından Egemen, teknik heyete 'değişiklik' işareti yaptı ve kendisini daha fazla zorlamak istemedi. Bunun ardından 42. dakikada Fenerbahçe'de Egemen'in yerine Bekir İrtegün oyuna dahil oldu.

Beşiktaş derbisine yetişmesi şüpheli

Milliyet'in haberine göre Egemen Korkmaz'ın son durumu henüz netlik kazanmazken, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde oynayıp oynayamayacağı da önümüzdeki günlerde belli olacak.

Bir şok da Mehmet Topal'dan

Fenerbahçe'nin başarılı yıldızı Mehmet Topal'ın, Gençlerbirliği maçına sol dizindeki sakatlığı nedeniyle iğne ile çıktığı öğrenildi. Maçın ardından yine ağrısı olan tecrübeli futbolcunun zor yürüdüğü gözlendi. Sol diz iç yan bağlarında kanaması olan Mehmet Topal'ın durumu, yarın (16 Mart) çekilecek MR'ının ardından belli olacak.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0