Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Ülker'in Yeni Menajeri Ömer Onan Oldu

Fenerbahçe Ülker'in Yeni Menajeri Ömer Onan Oldu

Caner
12.08.2014 - 14:04
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Ülker'in Yeni Menajeri Ömer Onan Oldu

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı'nda menajerlik görevine Ömer Onan getirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, yeni sezon öncesi, mücadele edeceği tüm kulvarlarda hedeflerine ulaşabilmek için kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe Ülker'de, takım menajerliği pozisyonunda değişikliğe gidildiği duyuruldu.

Fenerbahçe Ülker'de 2006-2012 yılları arasında forma giydikten sonra 2012-2013 sezonunda dış ilişkiler sorumlusu, 2013-2014 sezonunda da takım menajeri olarak görev yapan Mirsad Türkcan'ın, kariyerine farklı bir yön verme kararı aldığı aktarılarak, ' Fenerbahçe Ülker'de Mirsad Türkcan'dan boşalan takım menajerliği görevine, formamızı yıllarca özveriyle terletmiş ve Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olmuş Ömer Onan getirilmiştir' denildi.

Sarı-lacivertli formayı dokuz sezon boyunca giyen Ömer Onan'ın, bu süre zarfında beş Türkiye Basketbol 1. Ligi, üç Türkiye Kupası ve iki de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşadığı, son dört sezonda da takım kaptanlığı görevini başarıyla üstlendiği vurgulanırken, 'Takım menajerliğine getirilen Ömer Onan'a, Fenerbahçe Ülker ile sayısız başarılar kazanacağını umduğumuz yeni kariyerinde sonsuz başarılar dileriz' ifadeleri kullandı.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/fen...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0