Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal: 'Galatasaray'ın İşi Zor'

İsmail Kartal: 'Galatasaray'ın İşi Zor'

Caner
08.03.2015 - 13:43
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-Lacivertliler'in teknik patronu, Galatasaraylı futbolcular için, “Karşılarında inanmış oyuncular, tribünde ise onlara büyük destek verecek binlerce taraftar olacak. Bu yüzden işleri zor” diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2 haftada kaybedilen 5 puanın ardından şampiyonluk umutlarını yeniden canlandırmak için derbiye büyük önem veriyor. Bu maçın, takımın yeniden ayağa kalkması anlamında çok önemli olduğunu söyleyen Kartal, “Daha önce de belirttiğim gibi Galatasaraylı futbolcular çok zor anlar yaşayacak. Karşılarında sahada inanmış futbolcular, tribünde ise onlara gönüllerini açmış taraftar kitlesi bulacaklar” ifadelerini kullandı. Sahada futbolun tüm gereklerini yerine getireceklerini belirten başarılı teknik adam, Galatasaray’dan rövanşı alacaklarını öne sürdü.

'Hedefimiz çifte kupa'

İsmail Kartal, “Puan farkını 1’e indirip şampiyonluk yolunda yine en iddialı konuma geleceğiz. ayrıca ne kadar kaliteli ve güçlü bir takım olduğumuzu da göstereceğiz. Şunu tekrar belirtmek istiyorum, bizim için tek hedef hem ligde şampiyonluk olup 4. yıldızı takmak, hem de Türkiye Kupası’nı müzemize götürmek” diye konuştu.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0