Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den TFF'ye Sürpriz Talep...

Fenerbahçe'den TFF'ye Sürpriz Talep...

Batuhan
31.01.2014 - 13:52

Fenerbahçe'den TFF'ye Sürpriz Talep...

Fenerbahçe, kötü tezahürat nedeniyle kulübe verilen 1 maçlık ceza için bugün ikinci bir başvuruda daha bulundu.

Sarı lacivertli kulüp, Konyaspor maçında kötü tezahürat nedeniyle aldığı 1 maçlık ceza için bugün Tahkim'e itiraz etmişti. Fenerbahçe bu başvurunun yanı sıra normalde her hafta salı ve perşembe günleri toplanan Tahkim Kurulu'nun yarın toplantıya davet etti ve mağduriyetinin bir an önce giderilmesini talep etti.

TFF kurallarına göre bir kulüp belirli bir harç bedeli yatırdığı takdirde Tahkim Kurulu'nu istediği zaman toplayabiliyor. Bu duruma göre Fenerbahçe'nin sahasının kapatılması nedeniyle yarın yarın TFF'de Tahkim Kurulu toplanacak ve Fenerbahçe'nin itirazını görüşecek.

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe resmi internet sitesinden de konuya ilişkin bir açıklama yaptı. İşte o açıklama;

TFF'ye yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu’nun, 27 Ocak 2014 tarihinde sahamızda oynadığımız Torku Konyaspor maçının ardından kulübümüze vermiş olduğu akıl almaz 1 Maç Seyircisiz Oynama ve 150.000 TL para cezası, tarafımızdan kabul edilemez nitelikte değerlendirilmiş olup bu kararla ilgili Tahkim Kurulu’na gerekli müracaat yapılmıştır. Devam etmekte olan Tahkim sürecinin ardından, konuyla ilgili ayrıntılı bilgilendirme yöneticilerimiz tarafından bizzat yapılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü'

HÜRRİYET

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın