Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Cezası Kalkacak!

Fenerbahçe'nin Cezası Kalkacak!

Onedio Medya
01.02.2014 - 17:21 Son Güncelleme: 01.02.2014 - 17:49

Fenerbahçe'nin Cezası Kalkacak!

Fenerbahçe'ye Torku Konyaspor maçında taraftarın yapmış olduğu kötü tezahürat nedeniyle verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasının kaldırılması kesinleşti.

Tahkim Kurulu'nun bugün aldığı kararla Şanlıurfaspor'un 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezasını kaldırmasınnı Fenerbahçe için de emsal olması bekleniyor.

Tahkim Kurulu'nun Şanlıurfaspor'un cezasını kaldırmasında gösterdiği 'disiplin ihlalinin mevzuat değişikliğinden sonra gerçekleşmesi' gerekçesi Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle1 maç seyircisiz oynama cezasının kaldırılmasında da etkili olacak.

İşte Tahkim'in Şanlıurfaspor'un cezasının kaldırıldığı yönündeki açıklaması;

Taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 51/2.maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezasına yapılan itirazının kabulü ile verilen cezanın kaldırılmasına;

Taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihlalin 3.kez gerçekleştiği kabul edilerek FDT'nin 52/4. maddesi uyarınca 52.000.-TL para cezası verilmişse de; disiplin ihlalinin, FDT'nin 52/1.fıkrasında yapılan mevzuat değişikliğinden sonra gerçekleşmiş 1. ihlal olması nedeniyle, FDT'nin 52/2.maddesi uyarınca netice cezanın 13.000.-TL şeklinde düzeltilerek onanmasına karar verilmiştir.

Kaynak: Akşam

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/Fenerbahcen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0