Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Liderliği Korudu

Fenerbahçe Liderliği Korudu

Caner
24.01.2015 - 18:09 Son Güncelleme: 24.01.2015 - 21:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Ligi’n 17’nci haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Fenerbahçe karşılaşmayı 3-0 kazandı. Sarı lacivertliler birinci sıradaki yerini korudu.

Fenerbahçe’ye üç puanı getiren golleri 15’inci ve 68’inci dakikada Dirk Kuyt ile uzatma anlarında Caner Erkin kaydetti. Sarı lacivertliler puanını 39’a çıkarttı. Kasımpaşa ise 23 puanda kaldı.

Sarı lacivertli takım üç önemli oyuncusundan eksik bir şekilde mücadeleye başladı. Cezalı olan Mehmet Topal, hem cezalı hem de sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ve Afrika Uluslar Kupası'nda forma giyen Moussa Sow on sekiz kişilik kadrosunda yer almadı.

Kasımpaşa'nın devre arasında Galatasaray'dan renklerine kattığı 26 yaşındaki defans oyuncusu Veysel Sarı, Fenerbahçe maçında 11 kişilik kadroda yer aldı. 

Konuk takım maça daha iyi başladı. 15’te Emenike sağ kanattan bindirdi. Onun içeriye çevirdiği topta Diego boştaki Kuyt’ı gördü. Hollandalı oyuncu ceza sahası dışından tek vuruşla fileleri havalandırdı. Golle beraber oyunun kontrolü Fenerbahçe’de kaldı. Kasımpaşa beraberlik için yüklenmeye çalışsa da pozisyon üretmekte zorlandı. İlk 45 dakika konuk ekibin üstünlüğü ile sonlandı.

İkinci yarıda Fenerbahçe daha kontrollü bir görüntü çizdi. Kasımpaşa skoru değiştirmek için yüklenmeye başladı. 61’de Castro ceza sahasında topla buluştu. Müsait pozisyonda şutunda top üstten dışarıya gitti. 68’de hızlı çıkan Fenerbahçe farkı arttırdı. Gökhan’ın ortasında Kuyt bir kez daha Isaksson’u mağlup edince skor 2-0’a geldi. Farkın ikiye çıkmasıyla Kasımpaşa oyundan koptu. Sarı lacivertliler hızlı çıktığı anlarda farkı arttıracak pozisyonları bulsa da Isaksson izin vermedi. Uzatma anlarında Caner Erkin'in golü maçın skorunu 3-0 olarak tayin etti. Fenerbahçe karşılaşmayı 3-0 kazanarak maç fazlasıyla en yakın rakibiyle puan farkını dörde çıkardı.

Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/fen...

Dirk Kuyt, Süper Lig'de en son 2013-14 sezonu 3.haftasında bir maçta 2 gol atmıştı.

Kasımpaşa bu sezon Süper Lig'de sahasında ilk kez mağlup oldu.

Bu sezon evinde yenilmeyen tek takım Fenerbahçe.

Fenerbahçe ligde Egemen Korkmaz'ın forma giydiği 4 maçta da gol yemedi.

Fenerbahçe, 2009-2010 sezonundan beri ilk defa kalesini dört maç üst üste gole kapattı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in son 4 sezonunda ilk kez üst üste 6 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0