Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı: 'İki Ayaklı Köpek Kendini Bilir'

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı: 'İki Ayaklı Köpek Kendini Bilir'

Ulaş
26.08.2014 - 16:08
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Milli kaleci Volkan Demirel'in dün akşamki Süper Kupa maçı sonrası söylediği sözleri eleştirenlere sert çıktı ve 'İki ayaklı köpek kendini bilir.' dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı twetter üzerinden sert bir açıklama yapan Ekşioğlu, 'Haysiyet ve ahlaktan nasiplenmemiş şerefsizler şimdi bu sıfatların öğretmenliğine soyunup Volkan'a linç kampanyası başlattılar. Nedense hep Fenerbahçe kazanınca küfürler duyulmaz sahaya atılanlar görülmez ve konuşulmaz sadece bir kaptan hedef seçilir.' diyerek, şu ifadeleri kullandı:

'Bir de şöhret peşinde olanlar var, köpekleri kullanıp. Beyinsiz cahil, o lafın kime gittiği belli; 2 ayaklı köpek kendini bilir. İçindeki Fenerbahçe kini ile boğuşan bir başkanın takımını yenmek bizlere tarifi imkansız bir mutluluk veriyor. İşte bu nedenlerle bu kupa kimine neşe kimine kabus oldu. YAŞA FENERBAHÇE.'

VOLKAN DEMİREL NE DEMİŞTİ?

Bu arada Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın bir numaralı kalecisi Volkan Demirel, dün Galatasaray'a karşı oynadıkları TFF Süper Kupa maçının ardından, soyunma odasında kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı oyuncu Felipe Melo'yu kastederek, 'Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa iş bana kalacak.' cümlelerini sarf etmişti.

  • Şampiy10
Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-iki-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0