Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Kralları Ağlatıyor!

Fenerbahçe Kralları Ağlatıyor!

Batuhan
17.03.2014 - 14:57

Fenerbahçe Kralları Ağlatıyor!

Fenerbahçe’nin 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan Kayseri Erciyesspor maçında gözyaşlarını tutamayan Moussa Sow, Fenerbahçe’ye kendi gibi gol kralı ünvanıyla gelmesine karşın sarı lacivertli formayla gözyaşlarına engel olamayan Mateja Kezman ve Daniel Guiza’yı hatırlattı.

2007 yılında Atletico Madrid’ten transfer edilen ve 100. Yılda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Kezman’ın 2007-2008 sezonunda oynanan Manisaspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası sahada “Help me” diyerek gözyaşlarını tutamaması hafızalardaki yerini koruyor.

Diğer yandan 2007-2008 sezonunda La Liga’da 27 golle gol kralı olarak 2008-2009 sezonu başında Fenerbahçe’ye transfer olan Daniel Guiza da Fenerbahçe formasını neredeyse sahada akıttığı ter kadar gözyaşıyla da ıslatmıştı.

2009-2010 sezonunda oynanan Fenerbahçe-Bursaspor maçında taraftarların kendisine yönelik olumsuz tezahüratlarından etkilenen ve oyundan alınmasının ardından üzüntüden gözyaşlarına hakim olamayan Guiza, 2010-2011 sezonunda kazanılan şampiyonlukta da Bucaspor’a attığı golle büyük pay sahibi olmuş ve neredeyse bir yıllık aranın ardından kaydettiği bu gol sonrası bu kez sevinç gözyaşları akıtmıştı.

Kezman ve Guiza’nın ardından bu kez Fransa Ligi Gol Kralı olarak gelen Moussa Sow’un da uzun süredir gol atamaması nedeniyle girdiği stres sahaya yansırken, Senegalli futbolcu da Kayseri Erciyesspor maçında kaçırdığı gollerden sonra büyük bir üzüntü yaşayarak ağladı.

Kezman ve Guiza sonrası tıpkı onlar gibi uluslarası bir golcü olan Sow'un da psikolojisinin zamanla kötüye gitmesi Fenerbahçeli taraftarlarca sarı lacivertli formanın ağırlığının bir sonucu olarak nitelendiriliyor.

Habere Dikkat

Kaynak: http://www.haberedikkat.com/haber/Fen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın