Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Formaya Dev Sponsor Arıyor!

Fenerbahçe Formaya Dev Sponsor Arıyor!

Batuhan
03.06.2015 - 15:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin iki yıl aradan sonra Avrupa kupalarında boy gösterecek olması formanın değerini artırdı.

Sow, Meireles, Kadlec, Emenike'den en az ikisini satmak isteyen, gerekirse Alper ve Salih gibi gençleri de iyi rakam karşılığında verebilecek olan, bu sayede yaratılacak kaynaklarla transfer yapacak olan Fenerbahçe, forma sponsoru için de düğmeye bastı. Geçen seneyi taraftara bırakan ve formasına sponsor almayan Fenerbahçe bu sezon ise büyük firmalarla görüşmelere başladı.

Fenerbahçe formasına gelecek sezon için göğüs reklamı almayı ve bunun yanı sıra kol, şort ve sırt reklamı da eklemeyi düşünen yöneticiler parasal sorunları da bu yolla aşmak istiyor.

FORMA REKLAMI İÇİN TABAN FİYAT 10 MİLYON DOLAR

Formaya göğüs sponsorluğu için 10 milyon dolardan daha az bir rakam düşünmeyen Fenerbahçe Yönetimi'nin kol, şort ve sırt reklamları için de taban fiyatı 2.5 milyon dolar olarak belirlediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin iki yıl aradan sonra Avrupa kupalarında boy gösterecek olması geçen sezonun aksine sponsorların bakış açısını değiştirirken bu yolla toplamda yıllık en az 20 milyon dolar gelir hedefleyen Fenerbahçe, şampiyon olacak ve Avrupa kupalarında da başarı sağlayabilecek takım kurmayı hedefliyor.

ÜLKER SPONSORLUĞU BİTİYOR

Fenerbahçe, forma sponsorluğuyla ciddi bir gelirin sahibi olmayı hedeflerken, sözleşmeler en az 3-4 yıllık yapılırsa ileriye dönek planlama da daha rahat yapılacak. Bu arada Ülker ile olan sözleşme de bitiyor ve sırt reklamı için de görüşmeler daha rahat yapılıyor. 

Kaynak arayışındaki Sarı-Lacivertli kulüp kadroda bulunan bazı futbolcuları da satıp yeni transferler yapmak için de strateji geliştiriyor.

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0