Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Transfer!

Fenerbahçe'den Transfer!

Fatih
03.02.2014 - 20:51

Fenerbahçe'den Transfer!

Fenerbahçe Ülker'de sakatlanan Gasper Vidmar yerine İspanya'nın CB Canarias takımından Karadağlı Blagota Sekulic'i transfer etti.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes ile oynadıkları Beko Basketbol Ligi maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Vidmar'ın sakatlığı sonrası kadrolarını güçlendirmek için Karadağlı oyuncu Blagota Sekulic'i renklerine kattıklarını açıkladı.

Sekulic'in yarın takıma katılacağını belirten Obradovic, 'Sekulic'i transfer ettik, yarın takıma katılacak. Çok iyi istatistikleri olan, tanıdığımız bir oyuncu. İstatistik tabii iyi ama önemli olan karakterdir. İyi olduğu için transfer ettik. Tabii ki onun da zamana ihtiyacı olacak' diye konuştu.

Zeljko Obradovic, yayıncı kuruluşun canlı yayınında yaptığı açıklamada ise 1982 doğumlu ve 2.09 metre boyundaki Sekulic'in İspanya Ligi'nde çok başarılı bir oyuncu olduğunu kaydederek, 'Çok zor bir anda, çok hızlı bir seçim yapmak zorunda kaldık. Sekulic, İspanya Ligi'nde çok başarılı bir oyuncu. Hem sayı krallığı var hem de ribauntları açısından da çok önemli bir oyuncu. Önceden çalıştığım bir basketbolcu. Partizan'da da oynamıştı. İstatistikler açısından çok iyi. O yüzden aradık, o da gelmek istedi' ifadelerini kullandı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın