Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Kutlama Açıklaması

Fenerbahçe'den Kutlama Açıklaması

Batuhan
05.05.2014 - 18:00

Fenerbahçe'den Kutlama Açıklaması

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında stada giriş için, 2013-14 sezonu kombine kartları ve Kardemir maçı biletleri geçerli olacak.

Fenerbahçe Kulübü, 11 Mayıs Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak şampiyonluk kutlamasında stada giriş için, 2013-14 sezonu kombine kartları ve Kardemir Karabükspor maçı biletlerinin geçerli olacağını bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 'Fenerbahçemiz, tarih boyunca hiçbir spor kulübünün karşılaşmadığı zorlu bir sürecin sonunda, birbirine kenetlenerek elde ettiği 19. şampiyonluğu ile dimdik ayakta… Bu tarihi zaferi, 11 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda, Fenerbahçe'nin en büyük gücü taraftarımızla kutlayacağız' ifadelerine yer verildi.

Organizasyonu takip etmek isteyen taraftarlara, 'Şampiyonluk kutlamalarında stadımıza giriş için, 2013-14 sezonu kombine kartları ve takımımızın stadımızda oynayacağı son maç olan Kardemir Karabükspor karşılaşmasının biletleri geçerli olacak. O güne özel herhangi bir bilet satışı yapılmayacak, kombine kartı veya Kardemir Karabükspor maçına ait bileti olmayan taraftarlarımız, stadımıza giriş yapamayacaktır' uyarısında bulunuldu.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman | AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/323155--fen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0