Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den GFB'ye Facebook Darbesi

Fenerbahçe'den GFB'ye Facebook Darbesi

Fatih
02.06.2014 - 21:47

Fenerbahçe'den GFB'ye Facebook Darbesi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar grubuna karşı atak devam ediyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü ile taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler arasındaki gerilim sürüyor.

Kulüp, kendine devredilen Genç Fenerbahçeliler ve GFB isim hakları konusunda bir hamlede daha bulunarak GFB'nin sosyal medya erişimini kapattı.

Genç Fenerbahçeliler grubu, resmi internet sitelerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve bu açıklamayı 'Zalimler için yaşasın Cehennem' diyerek sonlandırdı:

'Yıllar önce kendi isteğimizle grubumuzun logo ve isim haklarını vermiş olduğumuz Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi'nin yapmış olduğu başvuru üzerine Facebook sayfamızın kapatılması için tarafımıza bilgilendirme yazısı ulaşmıştır. Sayfamızın tekrar kullanıma açılması için ''Gayriresmi'' (resmi olmayan) ibaresinin yer alması gerektiği belirtilmiş, paylaşımlarımıza bu şekilde devam etmemiz ve GFB logosunun kullanıldığı takdirde sayfamızın tamamen yayından kaldırılacağı tarafımıza iletmiştir.

Genç Fenerbahçeliler grubu, 10 yılı aşkın süredir binlerce üyesiyle birlikte Fenerbahçemizi desteklemek üzere tribünlerdeki yerini almıştır. Bundan sonraki dönemlerde de Fenerbahçe ile varolmaya devam edecek ve her zaman tribünlerdeki yerini alacaktır inşallah.

Genç Fenerbahçeliler grubunu; sanal platformlardaki hesaplarını kapatarak bitirebileceğini sananlar, yarın Fenerbahçe Arena ve gelecekte Fenerbahçe armasının olduğu her yerde GFB üyelerini tribünlerde görecekler.

Mücadelemiz; sanal platformlarda değil, Şanlı Fenerbahçe bayrağının dalgalandığı tribünlerde sonsuza dek sürecektir. Yarın Fenerbahçemize layık olduğu desteği vermek için bütün GFB üyelerini Fenerbahçe Arena'ya bekliyoruz.

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0