Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe - Antwerp Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? İşte Fenerbahçe - Antwerp İlk 11'leri...

Fenerbahçe - Antwerp Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? İşte Fenerbahçe - Antwerp İlk 11'leri...

Müge Kakşi
21.10.2021 - 19:10

Fenerbahçe bu akşam UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. maçında Belçika ekibi Antwerp ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe ilk iki maçta sadece 1 puan alabilirken bu akşam ilk 3 puanı almak için sahaya çıkacak. Antwerp'in ise grupta puanı bulunmazken maçın detayları merak ediliyor. Peki Fenerbahçe - Antwerp maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Antwerp maçı hangi kanalda? İşte Fenerbahçe - Antwerp maçı ilk 11'leri ve tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Belçika ekibi Royal Antwerp’i konuk edecek. Grupta birer beraberlik ve mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe , bir puanla 3. sırada yer alıyor. İlk maçında Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, ikinci haftada ise konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Olympiakos’a 3-0 yenildi. Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek bu sezon Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Fenerbahçe - Antwerp Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe - Antwerp Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ülker Stadı’nda bu akşam oynanacak karşılaşma, saat 19.45’te başlayacak. Rus hakem Sergei Ivanov’un yöneteceği müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Fenerbahçe - Antwerp İlk 11'ler

Fenerbahçe - Antwerp İlk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Sosa, Gustavo, Osayi-Samuel, Ferdi, Mesut Özil, Valencia, Berisha

Antwerp: Butez, De Laet, Bataille, Almeida, Verstraete, Yussuf, Vines, Fischer, Gerkens, Samatta, Frey

Gruptaki ilk 2 maçında sırasıyla Olympiakos’a 2-1, Eintracht Frankfurt’a ise 1-0 mağlup olan dördüncü ve son sıradaki Royal Antwerp ise henüz puan elde edemedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın