Görüş Bildir
Haberler
Fener'in Golcüleri Konuştu!

Fener'in Golcüleri Konuştu!

Batuhan
09.01.2014 - 14:23

Fener'in Golcüleri Konuştu!

Fenerbahçe'nin golcüleri Emenike, Kuyt, Sow ve Webo, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

WEBO

Webo, 'Benim kişisel düşüncem, ligin ikinci yarısının zor olacağı yönünde. Ligin ilk yarısında kendimizi işimize iyi konsantre ettik. İkinci yarıda hedeflerimize ulaşmak için bu konsantrasyonla çalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi.

Webo şöyle devam etti: 'Moussa ile aynı doğrultuda şeyler söylemek istiyorum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünün bilincindeyiz ve forvetler olarak hep beraber takıma katkı vermeye çalışıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız, Fenerbahçe'nin büyüklüğü ile bir araya geldiğinde iyi bir meyve ortaya çıkıyor. Çalışmalarımızı yıl sonuna kadar bu doğrultuda sürdüreceğiz.

Webo, 'Bu sezonun en iyi golü kesinlikle Sow'un ilk yarının son haftasında sol ayağıyla attığı goldü. Mükemmel bir gol oldu, bence sezonun en iyi golü oydu, fantastik bir goldü' diye konuştu.

SOW

Sow: 'Kontratımla ilgili birçok haber ve dediko çıkıyor tabi ama ben kendimi işime konsantre ettim. Fenerbahçe'de mutluyum ve burada 2.5 yıl daha sözleşme var. Tek düşünmcem bu 2.5 yılı en iyi şekilde doldurmak. Aklımada yeni sözleşme ya da başka bir şey yok' dedi.

Çok gol atmaları ile ilgi sorulan soruya cevap veren Sow, 'Aslında bu işin çok büyük bir sırrı yok. Biz 4 forvet oyuncusuyuz. 3 tanemiz sahada olabiliyor. Dönüşümlü oynuyoruz, biz en iyi şekilde hazırlanarak o hafta sahadaki 3 oyuncudan biri olmalıyız diye düşünüyoruz. Oyuna sonradan girenler de performansını en iyi şekilde gösterme gayretinde oluyor. Biz, bu takımın başarısı için performansımız ortaya koymaya çalışıyoruz' diye konuştu.

Sol tarafa yakın oynamasını da değerlendiren Sow, 'Fenerbahçe'ye ilk trransfer olduğumda merkez forvet oyuncusu olarak oynuyordum. Hocamız hareketli olmamızı ve aynı yerde sabit kalmamamızı istiyordu. Özellikle Webo'nun gelişinden sonra sol tarafta forma şansı bulmaya başladım fakat benim için sıkıntı değil bu. Lille'de bu pozisyona alışıktım ve bu pozisyonda da oynuyordum. Dünya Kupası'nda olamamak bir hayal kırıklığı ancak ben televizyonu açağım ve oradan oynayacak arkadaşlarımızı; Webo, Kuyt, Emenike ve diğer arkadaşlarımız heyecanla takip edeceğim' dedi.

EMENİKE

Emenike; 'Belki zorlu oldu sezon başı benim için ancak şu ana kadar gelen süreçte arkadaşlarıma alıştım, uyum sürecimi geride bıraktım. Çalışamlarımı daha iyi bir şekilde, daha başarılı bir şekilde devam ettiyorum' diye konuştu.

İlk yarıda attığı en güzel golü de açıklayan Emenike, 'İlk yarıda, Erciyesspor'a attığım gol aen güzel goldü çünkü Fenerbahçe formasıyla ilk golümdü. Kuyt'un asisti ile gelmişti gol' dedi.

KUYT

Kuyt, '4 forvet oyuncumuz da çok iyi performans ortaya koydu. Birbirimize gol atmak için yardım ediyoruz. Fakat geliştirilecek şeyler var. Sadece 4 forvet oyuncusu hakkında konuşmak doğru değil, bu takımın performansı. Takım sayesinde arkadaşlarımıza asist yapma ve gol pozisyonuna girme şansı yakalıyoruz. Biz bu takımda olmaktan çok mutluyuz. İkinci yarıda mümkün olan en fazla golü bulmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.

Kuyt, 'Fenerbahçe adına attığım her gol için mutluyum, özellikle bir gol seçemiyorum. Arkadaşlarımın attığı gollerden de seçemiyorum; hepsi çok güzel ve değerli gollerdi.' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin 100 gol hedefi hakkında da konuşan Kuyt, 'Bence 100'den fazla gol atmak zor bir görev. Maç başına 2.5 gol civarı atıyoruz fakat günden güne kendimizi geliştiriyoruz. Bu takım hiçbir zaman tatmin olmuyor. 1-0, 2-0 öndeyken bile 3., 4. golü atma hevesinde oluyoruz her zaman. 100 gol atmaya çalışmak güzel bir hedef olabilir fakat bizim için en önemli şey şampiyon olmak' ifadelerini kullandı.

Kuyt, 'Eğer 33 yaşındaysınız, tecrübeli bir oyuncusunuzdur artık. 6 yıl Liverpool'da forma giydim. Fenerbahçe'deki diğer oyuncularla tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum, pnlara yardım etmeye çalışıyorum. Öbür oyuncular da bana yardım ediyor. Bu takımda oynamaktan gurur duyuyorum. Tüm oyuncular birbirine saygı duyuyor. Birbirimize yardım ediyoruz, birbirimiz için savaşıyoruz. Arkadaşlarım için mücadele etmek ve savaşmak her zaman yapmak istediğim bir şey ve diğer arkadaşlarımın da aynı düşüncede olduğunu düşünüyorum' dedi.

Ajansspor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17237...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın