Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Hamile Oyuncunun Sözleşmesini Feshetti

Fenerbahçe Hamile Oyuncunun Sözleşmesini Feshetti

Onedio Medya
18.04.2014 - 15:36 Son Güncelleme: 18.04.2014 - 15:52

Fenerbahçe Hamile Oyuncunun Sözleşmesini Feshetti

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 2 aylık hamile olduğu öğrenilen oyuncularının sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

İşte o açıklama:

'2012 sezonundan itibaren formamızı giyen Kadın Basketbol Takımımız sporcularından Anastasiya Verameyenka’nın sözleşmesi, oyuncunun sağlık nedenlerinden dolayı kendi talebi üzerine karşılıklı olarak feshedilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'

Türk Futbol

Kaynak: http://turkfutbol.com/fenerbahce-o-oy...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'de Hamile Krizi!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yıldız oyuncusu Verameyenka'nın son olarak oynanan KASKİ karşılaşmasında neden forma giymediği ortaya çıktı. Verameyenka hamile...

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın 2 aylık hamile olan oyuncusu Anastasiya Verameyenka’nın sözleşmesini feshedeceği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin TKBL’de KASKi ile dün oynadığı maçta bençin yanında giyinik halde oturan Belarus oyuncunun iki aylık hamile olduğu belirtilirken, Verameyenka Fenerbahçe’nin Galatasaray’a yenilerek kupayı kaptırdığı Euroleague 8’li finallerindeki formsuz durumu da dikkat çekmişti. 27 yaşındaki basketbolcudan sağlık raporu bekleyen Fenerbahçe Kulübü, gelecek rapor doğrultusunda tek taraflı fesih hakkını kullanacak.

Bu arada sarı lacivertli kulübün birkaç saat içinde konuyla ilgili açıklama yapacağı öğrenildi.

Uzman görüşü

Medipol Üniversitesi Hastanesi Doç. Dr. Banu Kumbak Aygün

“Normalde ilk 3 aylık gebelikte fiziksel aktivite yasak değil. Ama burada şu önemli basketbol gibi mücadelenin yorucu olduğu ve uzun bir kondisyon gerektiren aktiviteleri tavsiye etmiyorum. Uzun süre koşmanın dışında; takımlı sporlardaki travma da gö zönüne alınmalı. Kol ya da tekme gelmesi durumunda travma oluşabileceği için bu tarz rekabetçi ve ağır kondisyon gerektiren bir spor olan basketbolu tavsiye etmiyorum. Bence oynatılmaması daha doğru.”

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/18/fenerba...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0