Görüş Bildir
Haberler
Felipe Melo Maç Sonu İsyan Etti

Felipe Melo Maç Sonu İsyan Etti

Fatih
18.10.2014 - 22:18

Felipe Melo Maç Sonu İsyan Etti

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, Fenerbahçe derbisi hakkında görüş bildirdi.

Felipe Melo'nun açıklamaları şu şekilde;

'Tanrı'ya şükür ki kazandık. Fenerbahçe sadece kendi sahasında değil, dış sahada da önemli puanlar toplayabilen bir takım. Başardığımız için çok mutluyum. Şampiyonluğu almak istiyoruz, bu puanlara ihtiyacımız var.

Başardıklarıma bakacak olursak, kendi açımdan çok mutluyum. İki gün önce hastaneye gitmiştim, ağrılarım vardı. İstifra ediyordum ama Tanrı'ya şükür maçta olabildim. Bu hakemleri çok seviyorum, ama bu maçta 1-0'ken 1-1 olabilirdi. Bunun gibi hataların GS-FB maçında yapılmaması taraftarıyım.

Derbileri kazanmak benim için ayrı bir şampiyonluk gibi. Bu maçlarda yüzde yüzümü vermek istiyorum, bacaksız bile oynayabilirim. Bir dahaki maça bakıp çalışacağız, umuyorum ki o maçta da iyi sonuç alıyoruz' dedi.

GAZETELERE PATLADI

Brezilyalı oyuncu, mücadelede hastalığına rağmen oynadığını söyledi ve hakemlere de sitem etti.

'Benim o kaleciyle ilgili konuştuğumu iddia eden gazeteciler burada mı? Fanatik veya Fotomaç gazetelerinden. Ben bu gazetelere her zaman saygı duydum ama onların da bana saygı duymaları gerek. İki gün önce ben hastaneye gittim. İlaçla maça çıktım. Ben size saygı gösteriyorsam siz de bana gösterin. Ben hiçbir zaman maç öncesi rakip takımın oyuncularıyla ilgili konuşmadım. Lütfen böyle haberler yapmayı kesin. Ben rakip oyunculara saygı duyan biriyim. Maçtan önce kimseyle ilgili konuşmadım.'

'Bu sakatlık beni çok etkiledi. Çok yorgundum ama maça yetişmek için dayandım. Çok ağrılar çektim ama Galatasaray için her şeyi yaptım ben.'

İnternet Haber

Kaynak: http://spor.internethaber.com/spor/su...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın