Görüş Bildir
Haberler
Federer İstanbul'a mı Geliyor?

Federer İstanbul'a mı Geliyor?

Tenis Haber
07.02.2015 - 21:02 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 14:09

WTA turnuvası İstanbul Cup'ı Türk tenisine kazandıran Garanti Koza, geçtiğimiz aylarda İstanbul'da bir ATP turnuvası organize edeceğini açıklamıştı.

ATP'nin 2015 takvimine göre 27 Nisan'da düzenlenecek toprak kort turnuvası İstanbul Open'a katılacak tenisçiler, yavaş yavaş şekilleniyor. Henüz kesinlik kazanmasa da turnuvaya dünya sıralamasında ilk 4'te bulunan bir tenisçinin katılması bekleniyor.

Turnuvanın resmi Facebook sayfasında anket yapılırken, Novak Djokovic / Rafael Nadal / Roger Federer ve Andy Murray isimlerinden birinin yıldız isim olarak turnuvaya gelebileceğinin sinyalleri verildi.

Ancak turnuvayı düzenleyen Garanti Koza'ya yakın kaynaklar bu ismin Roger Federer olduğuna işaret ediyor. İsviçreli raketle yapılan görüşmelerde Federer'in İstanbul'a gelmeye hazır olduğu kulislerde konuşuluyor.

ATP'nin takvimine göre; 20 Nisan'da Barcelona Open toprak kort turnuvası başlayacak ve 26'sında sona erecek. 1 hafta sonra ise aynı ülkede Madrid Masters serisi oynanacak. Bu sebeple Roland Garros öncesi iddialı isimlerin sık sık ülke değiştirmesine pek ihtimal verilmiyor.

2009 yılında Roland Garros'u kazandıktan sonra toprak kort turnuvalarına çok da iddialı hazırlanmayan Federer'in, diğer 3 isme nazaran bu teklife sıcak bakıyor olması iddiaları doğru kılabilir.

Kaynak: http://www.tenishaber.com/haber.php?h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın