Görüş Bildir
Haberler
Federasyon'dan Galatasaray'a Flaş Uyarı!

Federasyon'dan Galatasaray'a Flaş Uyarı!

Fatih
14.06.2014 - 22:28

Federasyon'dan Galatasaray'a Flaş Uyarı!

Galatasaray yönetiminin yaptığı basın toplantısının kimi çevrelerde Galatasaray'ın tribüne seyirci alacağı şeklinde yorumlanmasının ardından Federasyon bu açıklamayı yaptı.

'TBF, Galatasaray Liv Hospital – Fenerbahçe Ülker arasındaki BBL Final Serisi 6. maçı Uygulama Esasları ile ilgili iki maddenin altını çizdi

BBL Final serisinin altıncı maçında Galatasaray Liv Hospital ve Fenerbahçe Ülker, 16 Haziran Pazartesi günü saat 20:00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta içinde yayınladığı, bu maça dair Uygulama Esasları’nın sağlıklı bir şekilde yerine getirilebilmesi için iki maddenin önemle altını bir kez daha çizdi:

1: Müsabaka 14 yaş altındaki çocuklar (16 Haziran 2000 ve daha sonraki doğumlu çocuklar) tarafından takip edilebilecektir. Her çocuk sadece bir kadın refakatçi ile salona girebilecektir. Girişte kimlik ve yaş kontrolü yapılacaktır.

Maça izleyici olarak gelecek çocukların yanında bir kadın refakatçi olması gerekeceği gibi tek başına gelen kadınlar da salona kabul edilmeyecektir. Karşılaşmayı salondan takip etmek isteyen kadın izleyicilerin bir çocuğa refakat etmesi gerekmektedir.

2: Maç günü otopark alanı kamu ve seyirci kullanımına kapalı olacaktır. Otoparka güvenlik, resmi yayın kuruluşu, basın ve resmi görevlilerin dışında sadece yönergelerle salona girmesine izin verilen kişilere ait araçların girişine izin verilecektir.

Karşılaşma günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nun otoparkı kapalı olacağı için maçı izleyecek olan basketbolseverlerin aksilik yaşamamaları adına toplu taşıma ve benzeri ulaşım araçları kullanması önem arz etmektedir.'

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın