Görüş Bildir
Haberler
Fazla Orgazm Göz Çıkarmaz! Bilmeniz Gereken Orgazm Türleri

Fazla Orgazm Göz Çıkarmaz! Bilmeniz Gereken Orgazm Türleri

Farklı şeyler denemek isteyenler buyursun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orgazm pek çok kişi tarafından yalnızca klitoral ve vajinal olarak nitelendirilse de aslında kendi içinde sayısız kategoriye ayrılmaktadır.

Orgazm pek çok kişi tarafından yalnızca klitoral ve vajinal olarak nitelendirilse de aslında kendi içinde sayısız kategoriye ayrılmaktadır.

Yani cinsel yaşamını daha hareketli bir hale getirmek isteyenler için bomba bir içerik geliyor!

Haydi saymaya başlayalım!

1. Klitoral Orgazm

1. Klitoral Orgazm

8000'den fazla sinir ucunun yer aldığı klitoris, eğer doğru bir şekilde uyarılırsa inanılmaz bir haz verir. Tabii bu konuda parmaklar son derece önem arz ediyor. Parmak uçları ile ovalamak, dairesel hareketler yapmak ya da sıkıp bırakmak gibi hareketleri partnerinizin tepkileri doğrultusunda şekillendirerek muazzam bir orgazm yaratabilirsiniz. Klitoral orgazmı mastürbasyon yapan kadınlar için de öneriyoruz!

2. Vajinal Orgazm

2. Vajinal Orgazm

Çoğu kişi vajinal orgazmı 'en iyi orgazm türü' olarak betimlese de bu kişiden kişiye değişir. Öncelikle belirtmek gerekiyor ki kadınların vajinal orgazm olabilmesi biraz zor. Burada cinsel performans ve ten uyumu devreye giriyor. Cinsel birleşme, parmakların kullanımı ya da fantezi oyuncakları ile vajinal orgazmı doruklarda yaşayabilirsiniz.

3. Anal Orgazm

3. Anal Orgazm

Öncelikle belirtmek gerekiyor ki anal orgazm kadınlar için imkansız gibi bir şeydir. Bunun en büyük nedeni ise kadınları uyaran sinir uçlarının makat kısmında değil, ön kısımda yer almasıdır. Bu yüzden anal orgazm, çoğunlukla eşcinsel ilişki yaşayan erkekler için uygundur. Prostat nedeniyle erkekler anal orgazma daha yatkındır.

4. Kombo Orgazm

4. Kombo Orgazm

Her kadının bir gün deneyimlemek istediği orgazm türüdür kombo orgazm... Aynı anda iki farklı orgazm türünü yaşamak olarak nitelendirebileceğimiz kombo orgazmda klitoral ve vajinal orgazmın ritimleri bir arada gerçekleşir. Cinsel birleşme esnasında parmaklar ile klitoral masaj yapmak bu orgazm türünü en kolay şekilde gerçekleştirecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Erojen Orgazm

5. Erojen Orgazm

Erojen orgazm, herhangi bir cinsel birleşme olmadan ve daha ısınma turlarındayken yapılan ufak öpücükler, minik dokunuşlardan oluşuyor. Mesela göğüs uçlarını dille uyarmak ve biraz da boyun kısmına yoğunlaşmak kaliteli bir erojen orgazm yaratabilir.

6. Göğüs Orgazmı

6. Göğüs Orgazmı

Bunu yaşayan oldu mu bilinmez ama bilim insanlarının araştırmalarına göre kadınların göğüslerine kondurulan ufak öpücükler, dil darbeleri ve parmak ile yapılan masajlar, orgazm yaratabiliyor. Yani göğüs, klitoris görevi görebilirmiş. Denemeye ne dersin?

7. Dudak Orgazmı

7. Dudak Orgazmı

Uzun ve tutkulu öpüşmeleri sevenler ekran başına! Eğer duygusal yoğunluğu yüksek ve çok da uzatmadan kaliteli bir öpüşme gerçekleştirirseniz, kadın uyarılabiliyor ve orgazma ulaşabiliyor. Bunun nedeni ise dudakların diğer cinsel organlar gibi sinir uçlarına sahip olması... Tabii partnerinizin gerçekten iyi öpüşmesi lazım!

8. U-spot Orgazm

8. U-spot Orgazm

Üretra orgazmı olarak da biline u-spot orgazm, pek çok kişi tarafından bilinmiyor. Anatomik olarak baktığımızda üretranın üç tarafı klitorisle çevrilidir. Bu da doğal olarak orgazma ulaşmayı kolaylaştırır. Tabii bu alanın çok hassas olduğunu unutmamak gerek! Elle ve fantezi oyuncakları ile çalışmalara başlayabilirsiniz.

9. Mental Orgazm

9. Mental Orgazm

Son dönemde oldukça popüler olan mental orgazm, bir nevi düşünce gücüyle orgazm olarak anılıyor. Bu orgazm türünde fiziksel olarak hiçbir uyaran olmaz. Kadın yalnızca gözlerini kapatır ve hayal kurmaya başlar. Nefes egzersizleri ve cinsel fanteziler üst üste koyulunca gerçekten iyi sonuçlar çıkardığı kanıtlanan bu orgazm türü oldukça zahmetsiz görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Bölgesel Orgazm

10. Bölgesel Orgazm

Şimdi çok acayip bir orgazm türü anlatacağız. Eğer doğru bir odaklanma yaparsanız köprücük kemikleriniz ile orgazm olabileceğinizi biliyor musunuz? Ense, boyun ve prostat bölgesinin de orgazm için birebir olduğunu es geçmemek gerek!

11. Çoklu Orgazm

11. Çoklu Orgazm

Bir kadının cinsel ilişki sırasında kaç defa orgazma ulaşacağını kestirmek çok zor! Bunun herhangi bir sınır olmadığı için eğer partnerinizin performansı iyi ise çoklu orgazm yaşayabilirsiniz. Kegel egzersizleri, çoklu orgazmı daha da kolaylaştırıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
77
31
22
17
15
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?