Görüş Bildir
Haberler
Fazla Bilinmeyen Animeler Listesi

Fazla Bilinmeyen Animeler Listesi

Mayonez
01.09.2015 - 12:24

Fazla Bilinmeyen Animeler Listesi

Mainstream animelerden bıktıysanız yada prensip olarak mainstream anime izlemiyorsanız bu liste belki size yardımcı olabilir. (Animeler üzerine kişisel görüşümdür.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baccano!

Baccano!

Baccano her ne kadar başta karışık görünse de en sonunda olayların hepsinin nedenini öğrendiğiniz bir anime. Çoğu kişi karışık anlatımından dolayı sevmese de Baccano'yu asıl sevdiren de anlatım şekli ve her an herşeyin olabileceğidir.

Türü: Macera-Komedi-Fantastik-Tarihi

İnu x Boku SS

İnu x Boku SS

İnu x Boku SS, yalnız yaşamak için Ayakashi Konağına taşınmış olan ve soylu bir aileden gelen Shirakin Riricho'nun yine bu konakta kendisine atanan 'Secret Service' koruması Miketsukami ile başından geçenleri anlatıyor. Macera çok fazla olmasa da tam bir komedidir.

Türü: Shounen-Komedi-Macera-Süper Güçler-Gizem

Denki-gai no Honya-san

Denki-gai no Honya-san

Denki-gai no Honya-san, şehrin ortasında bir manga dükkanında çalışan küçük bir arkadaş grubunu ve onların maceralarını anlatıyor. Working animesini seviyorsanız buna da bir göz atabilirsiniz.

Türü: Seinen-Komedi

Hori-san to Miyamura-kun

Hori-san to Miyamura-kun

Hori-san to Miyamura-kun okulda çok farklı görünen Hori ve Miyamura'nın hikayesini anlatıyor. Hori okulda çok popüler gibi görünsede evde tam bir ev kadını, Miyamura çok sessiz ve silik görünsede aslında piercingli ve dövmeli biridir. Kaza sonucu bu ikili birbirlerinin sırlarını öğrenirler ve böylece ilişkileri başlar. Üç bölümlük çok kısa bir seri olsa bile yinede üzel ve komiktir. (Mangası önerilir)

Türü: Komedi-Okul-Shounen

Kamisama no İnai Nichiyouboi

Kamisama no İnai Nichiyouboi

Kamisama no İnai Nichiyouboi ingilizce adıyla Sunday Without God, Tanrı dünyayı pazartesi yarattığı fakat on beş yıl önce bir pazar günü tanrı dünyayı terk ettiği bir dünyada ölen insanlar tanrı olmadığından bir türlü huzura kavuşamamaktadır. Bunun üzerine 'mezarcılar' dünyaya gelerek ölüleri huzura kavuşturmaya çalışırlar. Hikaye küçük mezarcı Ai ve başından geçenleri anlatmaktadır.

Türü: Fantastik

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pupa

Pupa

Pupa iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Kardeşlerden biri Yume kırmızı bir kelebek görür ve vücüdu insan yiyen bir canavara döner. Büyük kardeş Utsutsu kardeşini kurtarmak için bir yol bulmak istemektedir.

Türü: Korku-Shounen-Fantastik-Psikolojik

Wasurenagumo

Wasurenagumo

Bir gün mühürlü bir tarih kitabının mührü bozulur ve kitapta bahsi geçen canavar kitaptan dışarı çıkar. Wasurenagumo, işte bu canavar ve kitapçının arasında geçenleri anlatmaktadır. Sadece bir bölümdür. Not: Wasurenagumo 2011 Young Animator Training Project kapsamında 470.000 USD ödülü olan 4 animeden biridir.

Türü: Komedi-Fantastik

Yami Shibai

Yami Shibai

Yami Shibai, Japon tarihindeki hayalet hikayelerini anlatır. (2.Sezonu Vardır)

Türü: Korku-Tarih-Süper Güçler

Karneval

Karneval

Nai ve Gareki'nin yolları tuhaf bir malikanede birleşir fakat polislerden kaçarken bir trene binerler. Trende ise kendilerini karışık olayların içinde bulurlar kendilerini ve o zaman ülkenin en güçlü savunma teşkilatı Circus ile karşılaşırlar. Hikaye Circus ve onlar etrafında geçerken Nai aradığı kişiyi bulabilecek midir?

Türü: Aksiyon-Fantastik-Bilim Kurgu-Shoujo

Devil Survivor 2 The Animation

Devil Survivor 2 The Animation

Spententrione denilen gizemli yaratıklar Japonya'ya gelir ve istila etmeye başlarlar.Onlar ile savaşabilmek için kahramanlarımız 13 Şeytan Habercileri olmak için şeytanla anlaşma yaparlar ve Spententrioneleri temizlemek için sadece 7 günleri vardır. (Oyunuda mevcuttur)

Türü: Süper Güçler

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aiura

Aiura

Aiura 3 dakikalık bölümleri ile motivasyon konusunda sıfır olan üç arkadaşı anlatan kısa bir seridir. Zaman öldürmek için ideal.

Türü: Komedi-Okul-Shounen

Danganronpa

Danganronpa

Seçkin okullardan gelen 15 öğrenci ülkenin en seçkin lisesine kabul edilmiştir. Okul Monokumo adında bir ayı tarafından yönetilmektedir. Monokumo öğrencilere okuldan mezun olmak için sınıf arkadaşlarından birini öldürüp paçayı kurtarması gerektiğini açıklar ve öğrenciler arasında bir kaos başlar çünkü okuldan Monokumo'nun dediklerini yapmadan kaçmanın hiçbir yolu yoktur. (Oyunu mevcuttur.)

Türü: Aksiyon-Psikolojik-Korku-Gizem

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevilay

pupa nın mangasını okumuştum fazla muhteşemdi animesi çıktığını yeni duyuyorum hemen uçup izlemeliyim onun dışında çoğu fazla bilinmeyen şeyler değil. Karnev... Devamını Gör