Görüş Bildir
Haberler
Fatma Girik'in Cenaze Töreni: Fatma Girik Son Yolculuğuna Uğurlanıyor...

Fatma Girik'in Cenaze Töreni: Fatma Girik Son Yolculuğuna Uğurlanıyor...

Yeşilçam'ın 4 yapraklı yoncası olarak bilinen usta sanatçılardan Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Covid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliği sonucu yaşamını yitiren Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Fatma Girik'in cenaze töreni bugün gerçekleşecek. Peki, Fatma Girik'in cenaze töreni nerede, saat kaçta gerçekleşecek? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatma Girik'in cenaze töreni kesinleşti. Konu ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise Fatma Girik'in cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Fatma Girik'in cenazesi nereden kaldırılacak? sorusuna yanıt arıyor. Yeşilçam'ın usta oyuncusu pazartesi günü Covid 19-a bağlı gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Peki, Fatma Girik'in cenaze töreni nerede, saat kaçta gerçekleşecek?

Fatma Girik'in Cenaze Töreni Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fatma Girik'in Cenaze Töreni Ne Zaman, Saat Kaçta?

Aile yakını Ahmet Hamdi Gürbüz, Fatma Girik için yapılacak cenaze töreni ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. 27 Ocak Perşembe günü saat 10.00’da Şişli Belediyesi’nde yapılan vedalaşmanın ardından 11.00’da Cemal Reşit Rey Salonu’nda anma töreni yapılacak. Öğle namazının ardından Teşvikiye Camii’nde cenaze törene düzenlenecek. Fatma Girik, 2015 yılında yaşamını yitiren 56 yıllık hayat arkadaşı yönetmen Memduh Ün’ün yanına defnedilecek. Belediye ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Torba Mezarlığı’nda Girik’in toprağa verileceği Ün’ün yanındaki mezar yerinde hazırlıklara başladı.

Fatma Girik Son Yolculuğuna Uğurlanıyor...

Fatma Girik Son Yolculuğuna Uğurlanıyor...

Yeşilçam efsanesine bugün veda ediyoruz. Usta sanatçı için ilk tören saat 10.00’da 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Şişli Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Saat 11.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek törenin ardından Girik, Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip, hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilmek üzere Bodrum’a nakledilecek.

79 yaşında vefat eden oyuncunun Türk Bayrağına sarılı tabutu naaşı, Şişli Belediyesi Başkanlık Binası Fuaye Alanı’na getirildi. Törene; Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, manevi kızı Fatma Ahu Turanlı, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, belediye çalışanları ve sevenleri katıldı.

"Girik'le Çalışmaktan Onur Duydum"

"Girik'le Çalışmaktan Onur Duydum"

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 'Şişli Belediyesi eski başkanımız ve ülkemiz sinemasının duayen oyuncularından dev bir sanatçıya veda etmek için bir araya geldik. Fatma Girik'in zamansız gidişiyle derin bir üzüntü içerisindeyiz. Fatma Girik benim için çok önemli bir isimdi. Belediye başkanlığı döneminde kendisiyle çalışıyor olmaktan her zaman büyük bir onur duydum. 1994 seçimlerinde 1.5 ay boyunca sabah 07:00'den akşam 01:00'e kadar bütün Şişli'yi adım adım dolaştık. Usta sanatçılığı ve toplumsal içerikli filmleri ile milyonların gönlünde taht kurmuş bir isimdir' ifadelerini kullandı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın