Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim: "Ya Tamam Ya Devam"

Fatih Terim: "Ya Tamam Ya Devam"

Enver K.
02.09.2015 - 14:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Takım'ın teknik patronu Terim, Letonya maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ile yarın Konya'da oynanacak maçın stratejik açıdan büyük bir önem taşıdığını vurgulayarak, 'Maçı kazanarak hem üç puanı hanemize yazdırmak hem de Hollanda maçı öncesi moral bulmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz' dedi.

Terim, TFF tarafından yarın Letonya ile Konya'da oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçı için hazırlanan maç kitabında, 'Seyircimize ve oyuncularıma güveniyorum' başlığıyla yer alan yazısında sporseverlere seslendi.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 2 aylık bir aradan sonra ilk maçlarını oynayacaklarını hatırlatan Terim, şunları kaydetti:

'Letonya ile yapacağımız bu karşılaşmanın stratejik açıdan büyük bir önemi var. Maçı kazanarak hem üç puanı hanemize yazdırmak hem de Hollanda maçı öncesi moral bulmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Teknik ekip ve oyuncular olarak bu mücadeleye çok iyi hazırlandık. Öğrencilerimin 'tamam' ya da 'devam' niteliği taşıyan bu karşılaşmada üzerlerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceklerine, iyi futbol sergileyerek galibiyete ulaşacaklarına inanıyorum.'

Bu önemli mücadele için Konya'yı seçtiklerini vurgulayan Terim, şu ifadeleri kullandı:

'Bunun nedenlerinden biri de Konya'daki taraftarımıza olan güvenimiz. Onların milli takımımızı coşkuyla destekleyeceklerine inanıyorum. Biz sahada rakibimizi ciddiye alarak, tüm enerjimizi ortaya koyarak mücadele edeceğiz. Seyircimizden de isteğimiz bu karşılaşmada yanımızda olmaları ve mücadelemize maçın son düdüğüne kadar destek vermeleridir. Birlikte daha güçlüyüz.'

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0