Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim: "Hedefimiz Sonuna Kadar Gitmek"

Fatih Terim: "Hedefimiz Sonuna Kadar Gitmek"

Enver K.
12.12.2015 - 20:36

Fatih Terim, Euro 2016 Finalleri kura çekiminde Türkiye'nin rakipleri hakkında, 'Diğer otoritelerin söylediğine göre çok sert bir grup' yorumunu yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Terim'in Türkiye'nin rakipleri hakkındaki ilk yorumu:

Valla bir defa hayırlı kuralar dememiz lazım. Diğer otoritelerin söylediğine göre çok sert bir grup. 2008'de de çetin bir gruptaydık. Burada da çetin bir gruptayız. Bir defa burada olmaktan son derece keyifliyiz ve gururluyuz. Açıkçası her şeyi deneyeceğiz. Yine Çek son maça geldi... Hayat sürprizlerle dolu. Çek antrenörü bana 'Sana söylemiştim' dedi... Onu hatırlattı az önce. İspanya'yı konuşmaya gerek yok. Bu işin keyfini sürelim.

Bu turnuva yeni yıldızların ortaya çıkacağı bir turnuva olacak. Ülkece zevk almaya bakalım. Haziran'da Fransa'dayız. Oyuncularıma her zamanki gibi güveniyorum. Burada çok enterasan işler yapacağımızı ve yeni yıldızlar çıkaracağımızı düşünüyorum. Adalet için, barış için, sevgi için futbol en önemli argüman. Bunu bugün yine gördük. Maçlar kazanılır, kaybedilir. Burada her zamanki gibi ilk 2'yi düşüneceğiz. Ama 2. olamazsak ise 3. olmayı düşüneceğiz tabii ki. Kağıt üzerinde en zor gruplardan biri bizim grubumuz. Çalışacağız, daha çok çalışacağız. Sahadaki oyun kalitesi, benim için her şeyden daha önemli.

Fotomaç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
1
1
0
0
0
0