Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim: "Kazanırken İyiyi, Doğruyu ve Yanlışı Görmek Önemli"

Fatih Terim: "Kazanırken İyiyi, Doğruyu ve Yanlışı Görmek Önemli"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 1-0 kazanılan Slovenya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Eksikleri görme açısından güzel bir maç olduğunu ifade eden Terim, 'Kazanmak güzel bir şey ama kazanırken iyiyi, doğruyu ve yanlışı görmek önemli.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, turnuva öncesi takımın eksiklerini görmesi açısından güzel bir maç olduğunu söyledi. Turnuvaya kadar bu eksikleri gidermeye mecbur olduklarını ifade eden deneyimli teknik adam, kazanma arzularını hiçbir zaman yitirmeyeceklerini hatırlattı.

Terim şu ifadeleri kullandı:

“Son karşılaşmamız. Müthiş başladık maça. Oyun berabere giderken, geriye düştüğümüz anda gösterdiğimiz reaksiyonu öndeyken gösteremiyoruz. Hazırlık maçı bunlar için var. İkinci yarı daha değişik bir atmosferde geçti. İkinci yarı hızlı ataklarımız ciddi şekilde tehlikeliydi. Bu sevindirici. İlk yarı ayağımızda olsun istedim. İkinci yarı daha kontra ataklarla hızlı oynamak istedik. Kazanmak güzel bir şey ama kazanırken iyiyi, doğruyu ve yanlışı görmek önemli. Onlar rahatlardı. Yarı herhangi bir yere gitmeyecekler. Bazılarını da o yüzden çıkardım. Bir sıkıntı olmasın diye. Kazandığınız zaman eksikleri görebiliyorsanız bu önemli bir şey. Turnuvanın havası daha değişik olacak. Ufak tefek hatalarımızı düzelteceğiz. Kazanma arzusu ve hırsımızdan bir şey eksilmez. O bizim en önemli silahımız.”

“Gördüğümüz eksiklerden memnunum turnuva öncesi. Burada olan zaaflarımız turnuvada olmayacaktır. Burak’ın performansı benim için çok sevindirici. Defansımızın kalecimizi olağanüstü performansı çok sevindirici. Kenar oyuncularımız Volkan ve Emre ikinci yarı önemli bir hırsa kattılar. Arda er zaman takım için iyi işler yapan klas bir ayağımız. Allah’a şükür önemli bir sakatlığımız yok. “

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın