Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim: “Fransa'da Ölüm Grubundayız"

Fatih Terim: “Fransa'da Ölüm Grubundayız"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Riva’da konuk ettiği Katar basınına özel bir röportaj verdi. Terim, Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 ile ilgili 'Şampiyonada ölüm grubu çektiğimizi düşünüyorum. Diğer gruplardan daha zor bir grubumuz var ama gruptan çıkmayı umuyoruz.” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euro 2016 öncesi yapacakları hazırlık maçlarına ve takımın durumuna değinen Terim; “Oyuncularım iyi çalışıyor. 1 yıldan fazla bir süredir maç kaybetmedik. Şimdi Fransa’ya hazırlanıyoruz. İsveç ve Avusturya ile hazırlık maçları yapacağız. Sonrasında Antalya’ya gideceğiz. Orada biri İngiltere ile olmak üzere iki maçımız daha olacak. Şampiyonada ölüm grubu çektiğimizi düşünüyorum. Hırvatistan, İspanya ve Çek Cumhuriyeti. Diğer gruplardan daha zor bir grubumuz var ama gruptan çıkmayı umuyoruz.” dedi.

“Arda, Barcelona'ya Faydalı Olacak”

“Arda, Barcelona'ya Faydalı Olacak”

Atletico Madrid’den Barcelona’ya yüksek bir bonservis bedeliyle transfer olan milli oyuncu Arda Turan ile ilgili konuşan Terim; “Arda Turan, Barcelona’nın yeniden 3 kupayı kazanmasına yardımcı olabilir. Uzun aradan sonra geri dönüp yeni takımıyla futbol oynamak kolay değil. Arda bu adaptasyon sürecini kolayca atlattı. Barcelona ve bizim için çok önemli bir futbolcu. Barcelona’da yaptığı başlangıçtan çok memnunum. İyi oyuncu olmasının yanı sıra çok da iyi bir insan. Fransa’da ondan iyi bir performans bekliyorum. Bizim yıldızımız Arda Turan.” dedi.

Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın