Görüş Bildir
Haberler
Fatih İşbecer: "Galatasaray'ı 3 Milyon TL Kiradan Kurtardık"

Fatih İşbecer: "Galatasaray'ı 3 Milyon TL Kiradan Kurtardık"

Enver K.
29.01.2016 - 11:55

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Perform ile imzalanan anlaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Denizli ile takımı gençleştirmek için yola çıktıklarını belirten İşbecer, ''5-6 mevki için büyük bir liste oluşturduk. Ancak UEFA'dan gelen 1+1 yıllık yaptırım nedeniyle transferde el frenini çekmek zorunda kaldık. Çünkü bu sene ve gelecek sene eksi 10 milyon avro bütçe vermemizi istediler. Benitez için ben Güney Amerika'ya gidip görüşmelerde bulundum. Sürekli olarak bonservis bedelini arttırdılar. Bedel 10.75 milyon avroya kadar çıktı. Ayrıca bu oyuncunun bonservisi bir kaç kişinin elindeydi. Bu nedenle pazarlıklar belli bir aşamada kilitlendi. UEFA nedeniyle el frenini çektik.' ifadelerini kullandı.

''Bize Burak'la ilgili satın alma talebi gelmedi"

''Bize Burak'la ilgili satın alma talebi gelmedi"

Burak Yılmaz'ın isminin West Ham ile anılması ile ilgili olarak konuşan İşbecer, 'Bu haberler nasıl çıkıyor aslında biraz da medyaya sormak lazım. Burak hakkında sözlü olarak bazı şeyler söyleniyor. Ama biz borsaya açık bir kulübüz. Bize hiçbir satın alma teklifi gelmedi. Sadece bir tane kiralama talebi resmi olarak geldi. O da kulüp menfaatlerine uygun olmadığı için kabul edilmedi.' şeklinde konuştu.

Divan toplantısındaki açıklamasıyla ilgili olarak da konuşan İşbecer, ''Ben Divan'da, Galatasaray'ın tüm anlaşmaları Sevr anlaşması gibi, bu anlaşmalarla Galatasaray fakirleşirken diğerleri zengin olmuş dedim. Bu açıklamam Galatasaray üzerinden bazı insanların zengin olması olarak yorumlandı. Ama bu ifadeler yanlış. Galatasaray hem içeride hem dışarıda sosyal medya editörlerine sahip. Ama içeride bu kişilere sahip olmamıza rağmen 5 senede 15 milyon lira dışarıdaki danışmana ödemişiz. Yani burada bir suç unsuru yok. ben bunlardan bahsetmiştim.' dedi.'Galatasaray'ı 3 Milyon TL Kiradan Kurtardık'

Galatasaray'ın Çatalca'da bir depoya 3 milyon lira kira bedeli ödediğini belirten İşbecer, ''Biz bu depoyu stadın içine taşıdık ve bu maliyetten kurtulduk. Eğer Galatasaray bu tip anlaşmaları yaparken sektör bazında pazarlıklar yapıp sponsorluk anlaşmaları yapsaydı bu kadar kötü durumda olmazdı.' ifadelerini kullandı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın