Görüş Bildir
Haberler
Faruk Süren: "Tek Adayda Birleşelim"

Faruk Süren: "Tek Adayda Birleşelim"

Enver K.
19.02.2015 - 10:44

Faruk Süren, mayıstaki seçim öncesi konsensus oluşturulması gerektiğini belirterek, 'Bir adayın ismi altında birleşip seçime girilmeli.Galatasaray camiasının bu birlikteliğe fazlasıyla ihtiyacı var' açıklamasını yaptı

Galatasaray 'da mayıs ayında yapılacak seçim öncesi hareketlilik başlamış durumda... Kulislerde en çok konuşulan konulardan birisi de, efsane başkan Faruk Süren 'in aday olup olmayacağı... Şu ana kadar Adnan Öztürk aday olduğunu açıklarken, Dursun Özbek 'in de seçim çalışmalarına başladığı belirtiliyor. Camianın gözünü çevirdiği Faruk Süren ise karar aşamasında olduğunu söyledi.

BANA BİR TALEP GELMEDİ 

TAKVİM 'e konuşan Süren , 'Başkanlık için henüz kararımı vermiş değilim. Zaten bana aday olmam yönünde herhangi bir talep de şimdilik gelmiş değil. Çıkan haberler sanırım bir temenni' ifadesini kullandı. Galatasaray'ın mayıs ayındaki seçimde en çok ihtiyacı olan şeyin tek bir adayın ismi altında birleşmek olduğunu da belirten Faruk Süren , 'Bir konsensus oluşturulmalı. Tek bir başkan adayı desteklenmeli' açıklamasını yaptı.

KOLLARI SIVAMADIM!

Faruk Süren , 'Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek ve Hakan Üstünberk'le kolları sıvadığınız söyleniyor' sorusu üzerine de gülerek 'Kolları sıvamadım ama şu da var, kolları sıvamış olsaydım bu isimlerle elbette çalışmak isterdim. Çünkü bu yöneticilerin hepsi Galatasaray için son derece faydalı isimler' yanıtını verdi.

Takvim

Kaynak: http://www.takvim.com.tr/spor/2015/02...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0