Görüş Bildir
Haberler
Farah Zeynep Abdullah İsyan Etti! "Ülkede Cezasız İnsan Öldürülüyor"

Farah Zeynep Abdullah İsyan Etti! "Ülkede Cezasız İnsan Öldürülüyor"

GNS
25.10.2021 - 17:50

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabında isyan etti. Twitter'da gündeme gelen ve son hızda yayılan hayvana şiddet görüntülerine tepkisiz kalamayan oyuncu, düşüncelerini yazarak dile getirdi. Bu duruma herhangi bir yaptırım uygulanmamasını eleştiren Farah Zeynep, sadece hayvanlara değil insanlara uygulanan şiddetin ve peşinden gelen cinayetlerin de herhangi bir sonucu olmadığını belirterek tepki gösterdi. İşte Farah Zeynep Abdullah'ın isyanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

En son Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan ve şimdilerde Bergen filmi için hazırlanan Farah Zeynep Abdullah ülkede yaşanan şiddet ve cinayet olaylarına dayanamayarak tepki gösterdi. 'Kimse ceza almıyor, herkesin yanına kalıyor' diyen oyuncuya takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları destek verdi.

Bu İblisler Yerine...

Bu İblisler Yerine...

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyada yayılan hayvana şiddet görüntülerine tepki gösterdi. Evinin yolundaki bir köpeği öldürdüğü iddia edilen kişinin görüntülerini alıntılayan ünlü oyuncu, 'Bu şerefsiz iblisler yerine, ışık hızıyla abuk sabuk suçlamalarla müzisyenlerin falan peşine düşüyorsunuz ya, bir orda takır tukur harekete geçiyorsunuz ya, hiç mi utanmıyorsunuz?' dedi.

Katillere Verilen Güce Bak

Katillere Verilen Güce Bak

Abdullah, Emniyet Genel Müdürlüğüne ve Adalet Bakanlığına seslendi.

Abdullah, bir sonraki paylaşımında ise 'Katillere verilen güce bak ya. Ülkede insan öldürüyor cezasız, hayvan katlediyor cezasız. Ne olsun purge mü olsun ülkede?' diyerek tepkisini dile getirdi.

Purge nedir?

Purge nedir?

Purge, tarihte, din ve siyaset biliminde tasfiye, iktidardakiler tarafından bir hükümetten, başka bir kuruluştan, ekip liderlerinden veya bir bütün olarak toplumdan istenmeyen olarak kabul edilen kişilerin pozisyonunun kaldırılması anlamına geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın