Görüş Bildir
Haberler
Far Cry Primal: Efsane Oyun Serisi Geri Dönüyor!

Far Cry Primal: Efsane Oyun Serisi Geri Dönüyor!

OğuzHan
07.10.2015 - 00:13

İlk oyunu CryTek tarafından çıkarılan günümüzün en güzel oyun serilerilerinden biri olan Far Cry geri dönüyor! Ubisoft Montreal tarafından geliştirlen yeni oyunun adı ise Far Cry Primal olarak belirlenmiş. Bu sefer ilk çağlara, yani taş devrinde geçecek olan oyun. PlayStation 4 ve Xbox One için 23 Şubat 2016'da çıkacak. PC için ise Mart 2016 olarak belirlenen oyun gerçekten farklı ve güzel bir deneyim sunacağa benziyor.

M.Ö. 10,000 yıllarında geçecek olan Far Cry Primal'da ana karakterimiz avcı grubunun son hayatta kalanı Takkaradında olacak. Oros adına sahip bir bölgede öldürmek için uğraşacağımız Mamut gibi dev hayvanların kemiklerinden silahlar ve araçlar yapacak, yemek için avlanacak, ateş çıkarma konusunda ustalaşacak ve vahşi doğada hayatta kalmaya çalışacağız. Ayrıca farklı kabilelerden düşmanlarımız da olacak ve tam bir ilk çağ hayatta kalma mücadelesi veriyor olacağız.

Yeni oyunla beraber karakollar, gittikçe genişleyen alevler ve kişiselleştirmeler de geri dönecek. Bunun dışında bir hayvanı avladığımızda da dikkatli olmamız gerek, çünkü diğer hayvanların kokusunu alan farklı avcı hayvanlar da görebiliriz. Bu da işimizi iyice zorlaştıracak.

Jean-Christophe Guyot adındaki Ubisoft ekibi üyesi Far Cry Primal için 'İnsanlar bir bölgeye kazık saplayarak bölgeyi sahiplendikleri zaman, besin zincirinde tırmanmaya başladılar. Bununla birlikte diğer insanlar ve doğanın kendisi ile de çatışmaya başladılar.' gibi ilginç bir tanımlama yaparak bizi ilk çağlara götüreceklerini ve bunu güzel bir şekilde yaptıklarını iddia ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın