Görüş Bildir
Haberler
Far Cry 4 Yeni Teknoloji İle Kurgulanacak

Far Cry 4 Yeni Teknoloji İle Kurgulanacak

Pchocasi
05.06.2014 - 23:09 Son Güncelleme: 06.06.2014 - 00:19

Far Cry 4 Yeni Teknoloji İle Kurgulanacak

Ubisoft’un profesyonel oyunlarının artık ortak bir noktaları ve teknolojileri var. Yeni nesil uygulanacak olan teknolojinin detayları haberimizde.

Milyonlarca kullanıcısı ve oyuncusu olan popüler oyunlar Assasin’s Creed Unity, The Crew, Tom Clancy’s The Division, Far Cry 4 gibi oyunlar artık ortak bir teknolojide buluşturuluyor. Nvidia Gameworks ismi verilen bu teknolojide en yeni grafik ve oyun yeniliklerini tasarlamak amacı ile Ubisoft, geliştirme stüdyoları ile ortaklığı bulunuyor.

Nvidia GameWorks ekibi, son teknoloji grafik stüdyolarını oyun yenilikleri ve görselleri için kullanmaya başlayacak. Ubisoft’un geliştirme stüdyoları ile birlikte yakından işbirliği yapan ekip, bu sayede kaliteli animasyonlar, yumuşatılmış gölgeler, HBAO+ ( Ufuk tabanlı çevresel perdelemeler ), DX 11 geliştirilmiş mozaik, Nvidia PhysX teknolojisini kullanacaklar.

“İLK KEZ KULLANILMIYOR”

Nvidia ekibinin bu teknolojisi aslında ilk defa kullanılmıyor. Daha önceden Tom Clancy’s, Splinter Cell Blacklist, Assasin’s Creed IV Black Flag gibi oyunlara çarpıcı efektler katan Ubisoft, Nvidia ile iş biriliği yaparak oyunların PC versiyonları için bu teknolojiyi kullanacaklar.

Nvidia ekibinin içerik ve Teknoloji Kıdemli Başkan Yardımcısı olan Tony Tamasi’nin yaptığı açıklamada “ Ubisoft ile uzun vadeli olarak ortaklığımız devam ediyor. Onların oyunlarına en yeni PC teknolojilerini kazandırmaktan gerçekten büyük heyecan duyuyoruz. Gameworks aracılığı ile birlikte mükemmel Ubisoft oyunlarına oyun severler merhaba diyecek ve oyunlara yenilikler gelmeye başladı bile. Onlarla oynamak için bizde sabırsızlanıyoruz. ” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/far-cry-4-yen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın