Görüş Bildir
Haberler
Fakat İyi Kapandık: Türkiye Diyanet Vakfı, 200 Kişilik İftar Yemeği Düzenledi...

etiket Fakat İyi Kapandık: Türkiye Diyanet Vakfı, 200 Kişilik İftar Yemeği Düzenledi...

Ulaş
29.04.2021 - 13:52

Türkiye Diyanet Vakfı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen Çorum İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda kalan 200 öğrenciye toplu iftar yemeği düzenledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı konuşmada “Ramazan ayında toplu iftar ve sahur yapılamayacak” demişti. 

Daha sonra İçişleri Bakanlığı, tüm illere gönderilen genelgede, yurttaşların toplu katılım gösterdiği iftar, sahur gibi kalabalık grupları bir araya getiren her türlü etkinliğe ve iftar çadırlarına müsaade edilmeyeceğini duyurmuştu.

Bu açıklamaların üzerine Türk Diyanet Vakfı'nın, Çorum İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda kalan 200 öğrenciye toplu iftar yemeği vermesi dikkat çekti.

Bu açıklamaların üzerine Türk Diyanet Vakfı'nın, Çorum İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda kalan 200 öğrenciye toplu iftar yemeği vermesi dikkat çekti.

200 öğrencinin bir araya geldiği yemek masasında oturduklarını gösteren fotoğraflar, Çorum İl Müftlüğü'nün sosyal medya hesabından 'İl müftümüz, KYK'da kalan öğrencilerle buluştu' başlığıyla paylaşıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
153
70
20
14
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Normal bir ülkede hemen soruşturma açılıp ,ilgililerin görevden uzaklaştırılması gerekir .Ama Müslümanlara kul hakkı yemek ve günah işlemek serbest olduğu iç... Devamını Gör

bbwear

Müslüman bir kişi kul hakkı yemediği gibi kul hakkına karşı çok hassastır,Müslüman gibi görünüp müslüman gibi davaranarak insanları kandıran kişilere Münafık... Devamını Gör

Taylan Aygen

Zorla deist olun diyorlar amk! Böyle diyanetin amk!

rcpbyrm

diyanet alkol ile bu kadar uğraşacağına kendine baksın...