Görüş Bildir
Haberler
Facebook ve YouTube Kapanırsa Ne Olur?

Facebook ve YouTube Kapanırsa Ne Olur?

09.03.2014 - 16:47 Son Güncelleme: 09.03.2014 - 20:17

İnternetin bir kısmına erişemeyen bir ülkede internet yayıncılığı yapan ekibimiz, birkaç gündür ülke gündeminden düşmeyen, Facebook ve YouTube'un kapanabilme olasılığını değerlendiriyor.

Gün geçmiyor ki ülkemizdeki kanun yapıcılar çağımızın en önemli iletişim kanalı olan internetin önündeki duvara bir tuğla daha koymasın. Siyasi otorite tarafından en son 'gerekiyorsa kapatılabilir' ilan edilen Facebook ve YouTube da çok önemli iki iletişim mecrası. Ülkemizdeki trafiğin önemli bir miktarını oluşturan bu internet siteleri kullanıcıların dünyanın dört bir yanıyla, en basit tabirle, iletişim kurmasını sağlıyor.

En son kanunla...

Yapılan en son yasal düzenlemeyle internet üzerindeki içerikler URL tabanlı olarak dokunulmaz bir TİB Başkanı tarafından engellenebilecek, sonrasında mahkemeye götürülerek konu görüşülecekti. Bu yasa çok büyük tepki çekmiş, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eksiklerini gördüğünü söylemesine rağmen yasayı onaylamıştı. Bu son gelişmeler ışığında editörlerimiz konuyu ShiftDelete.Net okurları için değerlendirdi.

SDN

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook ve YouTube Kapanırsa Ne Olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0