Görüş Bildir
Haberler
Facebook Reklam Sayısını Azaltıyor

Facebook Reklam Sayısını Azaltıyor

Batuhan
10.04.2014 - 12:59

Facebook Sağ Alanda Yer Alan Reklam Alanlarını Genişleterek, Reklam Sayısını Azaltıyor

Geçtiğimiz ay haber akışı tasarımını değiştireceğini açıklayan Facebook, geçen süre içerisinde kullanıcıları yeni tasarıma geçiş yapmaya devam ediyor. Kullanıcı odağını orta bölümde yer alan içeriğe odaklayan Facebook, sağ alanda yer alan reklam alanlarının boyutlarıyla ilgili değişikliğe gittiğini blogundan duyurdu.

Yeni değişiklikle sağ alanda, 100 x 71 pixel boyutunda görsel alana sahip reklamların görsel bölümünü büyüteceğini belirten Facebook, bu değişikliğin kullanıcıyla etkileşimi artıracağını belirtiyor.

Yeni reklam alanın görsel boyutuyla ile ilgili açıklama yapılmazken, bu ay içerisinde kısıtlı reklamverene açık olacağı ve ilerleyen süreçte tüm reklamverenlere açılacağı belirtilen noktalar arasında yer alıyor.

Uzun zamandır devrede olan sağ alan reklamlarının görselliğinin artması ve reklam sayısının azalması kullanıcıların dikkatini çekeceği için ilk reklamverenler beklentinin üstünde etkileşim sağlayabilir.

Facebook’ta bu konuda test aşamasında yeni reklam ölçüleriyle etkileşimin 3 katına çıktığını belirtiyor. Haber görsellerinin ana akışta yer alan reklamlarla aynı görsel oranına sahip olacağını da belirtelim.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/04/10/fa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın