Görüş Bildir
Haberler
Facebook Aynı Hashtagi Kullanan Kişileri Grupluyor mu?

Facebook Aynı Hashtagi Kullanan Kişileri Grupluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook, gönderilerinde aynı hashtagi kullanan kişileri gönderi üzerinde birbirlerine gösteren yeni bir özelliği test ediyor.

Sosyal medya devi Facebook'ta, Twitter ve Instagram kadar olmasa da hashtag kullanımı gün geçtikçe artıyor. Bu konuda çalışmalarına devam eden ve hashtaglerin platformda da daha fazla kullanılmasını amaçlayan Facebook da çeşitli yenilikleri test etmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak platform üzerinde görülen son yenilik ise aynı hashtagi kullanan kişiler ile ilgili. Matteo Acitelli adında bir kullanıcının Fanpage.it sitesinde paylaştığı ekran görüntüsüne göre Facebook; birbirleriyle arkadaş olan ve gönderilerinde aynı hashtagi kullanan kişileri, gönderinin üst kısmında yer alan bir ikonla bildiriyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü üzere, Google+ benzeri +1 ikonuyla aynı hashtagi bir başka arkadaşının da kendi paylaştığı bir gönderide kullandığı vurgulanıyor.

Konu ile ilgili Facebook tarafından yapılan resmi bir açıklama henüz bulunmuyor. Ancak görünüşe göre Facebook bu yeni hashtag özelliğini bazı kullanıcılar üzerinde test ediyor. İlgili özelliğin ilerleyen günlerde herkese aktif edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak Facebook'un platform üzerinde hashtagleri daha kullanışlı hale getirebilmek için çalışmalar yaptığı düşünüldüğünde, önümüzdeki günlerde Facebook'un böyle bir özelliğe sahip olabileceğini söylemek mümkün.

  • Webmasto
Kaynak: http://www.webmasto.com/facebook-ayni...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0