Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçeli Doktordan Hayati Müdahele

F.Bahçeli Doktordan Hayati Müdahele

Fatih
14.09.2014 - 21:19

F.Bahçeli Doktordan Hayati Müdahele

Trabzonspor ile Fenerbahçe U-21 takımları arasında oynanan maçta Trabzonsporlu futbolcuya Fenerbahçeli sağlık ekibi müdahale etti.

Trabzonspor ile Fenerbahçe U-21 takımları arasında Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'nde oynanan maçın 35. dakikasında Fenerbahçeli Hakan Cinemre ile Trabzonsporlu Enes Cebeci ikili mücadelede karşı karşıya geldi.

Trabzonsporlu Enes Cebeci, boynuna gelen darbe ile yerde kalınca, pozisyonun olduğu yere yakın olan Fenerbahçe yedek kulübesinden çıkan sağlık görevlisi Eren Akkaya, genç oyuncuya ilk müdahaleyi yaptı. Dili dönen Enes, daha sonra Trabzonspor sağlık kurulunun müdahalesiyle bir süre sonra maça devam etti.

Karşılaşmanın 45. dakikasında bir faul esnasında iki takım oyuncuları arasında kısa süreli gerginlik yaşadı. İki takım oyuncuları daha sonra birbirlerine sakinleştirerek gerginliğin büyümesini engelledi.

Müsabakayı Trabzonspor U-21 takımı Oğuzhan, Enes ve Mertcan'ın penaltıdan attığı golle 3-2 kazandı. Fenerbahçe'nin gollerini ise penaltıdan Ramazan ve Caner kaydetti.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/f-bah...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın