Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçe'nin Yeni Yıldızından Obra Mesajı

F.Bahçe'nin Yeni Yıldızından Obra Mesajı

Fatih
02.07.2014 - 21:07

F.Bahçe'nin Yeni Yıldızından Obra Mesajı

Fenerbahçe Ülker’in yeni transferlerinden Andrew Goudelock, ilk açıklamalarını yaptı.

Transferi hakkında görüşlerini ileten Goudelock 'Öncelikle, Fenerbahçe Ülker gibi bir takımda oynayacağım için çok heyecanlıyım. İyi bir takımın ve iyi bir organizasyonun parçası olacağımın farkındayım. Benim için müthiş bir tecrübe olacak. Zeljko Obradovic de harika bir antrenör. Onunla birlikte çalışacak olmaktan dolayı da çok mutluyum' şeklinde konuştu.

Euroleague ve hedefleri hakkında da konuşan başarılı oyuncu, 'Unics Kazan formasıyla da oldukça zorlu organizasyonlarda, çok güçlü takımlara karşı mücadele ettim. Ancak Euroleague elbette benim için ayrı bir tecrübe ve heyecan olacak. Bunun için sabırsızlanıyorum. Takım arkadaşlarım ve teknik ekibimizle birlikte hem Euroleague’de, hem de mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda iyi işler başaracağımıza inanıyorum' ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da mesajlarını ileten Goudelock 'Fenerbahçe’nin çok büyük bir taraftar desteği olduğunu biliyorum. Salonumuzda, onların önüne çıkacağım gün için sabırsızlanıyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte, taraftarlarımıza heyecan verici bir sezon yaşatmak için elimde geleni yapacağım' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.de/basketbol/tbl/f-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın