Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçe'de İsyan Var! 12 Saniyeye 1 Maç!..

F.Bahçe'de İsyan Var! 12 Saniyeye 1 Maç!..

Fatih
30.01.2014 - 22:27

F.Bahçe'de İsyan Var! 12 Saniyeye 1 Maç!..

TFF'nin 'sıfır tölerans' ilkesi Fenerbahçe'ye pahalıya patladı. İşte Sporx farkıyla Fenerbahçe'nin PFDK'dan aldığı cezanın tüm detayları....

TFF'nin 'sıfır tölerans' ilkesi Fenerbahçe'ye pahalıya patladı. Torku Konyaspor maçının öncesi be sonrasıyla birlikte temsilcilerin raporunda 2 saatlik dilim içersiinde toplam 24 saniyelik küfürlü tezahürat Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası getirdi.

Temsilci raporunda '24 saniye süren çirkin ve kötü tezahüratın' 12 saniyesinin topluluk dışında olduğu tespit edildi veFenerbahçe'ye 'sıfır tölerans' ilkesinden yola çıkarak Disiplin Kurulu 4'e 2 oy çokluğu ile 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.

Avukat Memduh Oğuz'un katılmadığı toplantıda başkan Fahri Gültekin ve üye Ahmet Yavaşcı 1 maç seyircisiz oynama cezasına muhalefet şerri koydu. Gültekin ve Yavaşacı seyircisiz oynama cezasına karşı çıkarken, diğer 4 üyenin talebi ile Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisi oynama cezası çıktı.

FENERBAHÇE, TAHKİM'E GİDİYOR

Fenerbahçe cephesi karara büyük tepki gösterirken sarı-lacivertli yöneticilerin karara karşılık Tahkim Kurulu'na gidecekleri ve aynı zamanda değişen talimatın eşitlik ilkesine aykırı olduğu gerekçesiyle ayrıca Tahkim Kurulu'na çirkin kötü tezahürat için itirazda bulunacakları belirtildi.

Cumartesi günü basın toplantısı var

Fenerbahçe cephesi bu talimat değiştiğinde çitkin kötü tezahürat konusunda 5. ihlal sınırında olduklarını bunun da diğer takımlar ile eşit olmadığını, bundan dolayı haksızlık olduğunu ve bu talimatın Fenerbahçe'ye uygulanamayacağını belirtti.

PFDK'dan toplam 12 saniyeden ceza alan Fenerbahçe'de yönetim de harekete geçerek cumartesi günü bir basın toplantısı düzenleyecek.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/superlig...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın