Görüş Bildir
Haberler
F-16’Larımızı Yunan Uçakları 3 Kez Taciz Etti

F-16’Larımızı Yunan Uçakları 3 Kez Taciz Etti

TC Ali Okur
04.02.2015 - 15:28 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 19:45

F-16’Larımızı Yunan Uçakları 3 Kez Taciz Etti

Genelkurmay Başkanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait ve Ege'de eğitim uçuşu yapan F-16'lara, Yunanistan'a ait 2 adet F-4/2000 uçaklarının radar kilidini muhafaza etmek suretiyle 3 kez tacizde bulunduğunu açıkladı.

Bank Asya Genel Müdür Vekilliği görevine atanan Aydın Gündoğdu, 'Bankalar Kanunu'nun 18'inci maddesi 5'inci bendi uyarınca, Bank Asya'nın bugün itibariyle yönetim kurulu ve genel müdürü değişmiştir' dedi.

Genelkurmay Başkanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait ve Ege'de eğitim uçuşu yapan F-16'lara, Yunanistan'a ait 2 adet F-4/2000 uçaklarının radar kilidini muhafaza etmek suretiyle 3 kez tacizde bulunduğunu açıkladı.

Bulgaristan’daki yağışlar sonrasında rekor derecede debisi yükselen Meriç ve Tunca nehirlerinin taşması ile bölgede karadan ulaşımın kesilmesi hayatı felç etti.

Bakanlar Kurulu kararı ile grev yapmaları yasaklanan Birleşik Metal İş Sendikası üyesi işçiler, Ankara Rixos Otel’in önünde eylem yaptı.

Beykoz'da polis bir eczane ile eczaneye ait soğuk hava deposunda 9 aydır bekletilen 952 kutu kanser ve organ nakli ilacı ele geçirdi.

Adana'da adliye önündeki silahlı kavgada iki kişi tabanca, bir kişi bıçakla yaralandı. Polis, olaya karışan iki kişiyi gözaltına aldı, bir kişi ise aranıyor.

KAHRAMANMARAŞ 2'nci Asliye Hukuk Mahkemesi, helikopter kazasında ölen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve pilot Mustafa Kaya İstektepe'nin ailelerinin açtığı davada, havacılık firması ve sigorta şirketi tarafından toplam 1 milyon 356 bin lira maddi ve manevi tazminat ödenmesine karar verdi.

IŞİD'in yakarak öldürdüğü Ürdün'lü pilot'tan çok çarpıcı Türkiye iddiası.

Tuğçe Kazaz, 'Artık putlaştırdığımız her şey yıkılmalıdır. Dolayısıyla putlaştırılmış Atatürk de yıkılmalıdır. Osmanlı geri gelmiyor, Osmanlı'nın ruhu yeniden diriliyor' dedi.

Bank Asya Genel Müdürlük binası çevresinde polisin önlem alması ve TMSF yetkililerinin içeride olduğu haberi üzerine çok sayıda banka müşterisi, destek için banka önünde toplanmaya başladı.

Mustafa Sarıgül hakkında yürütülen soruşturma kapsımında mahkeme kararını verdi.

TMSF, Cemaat'e yakınlığı ile bilinen Bank Asya'ya el koydu. Bankanın yüzde 63'ünün TMSF'ye devrine karar verildi.

NAMAZ VAKİTLERİ ADANA ADIYAMAN AFYON AĞRI AMASYA ANKARA ANTALYA ARTVİN AYDIN BALIKESİR BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ ISPARTA MERSİN İSTANBUL İZMİR KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRKLARELİ KIRŞEHİR İZMİT KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA KAHRAMANMARAŞ MARDİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU RİZE ADAPAZARI SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ ŞANLIURFA UŞAK VAN YOZGAT ZONGULDAK AKSARAY BAYBURT KARAMAN KIRIKKALE BATMAN ŞIRNAK BARTIN ARDAHAN IĞDIR YALOVA KARABÜK KİLİS OSMANİYE DÜZCE

BUGÜN İÇİNDE EN ÇOK OKUNAN HABERLER

haberler

//

page contents

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle; 'Ege’de dört adet F-16 ile Ege Eğitim Uçuşu icra edilmiştir. Bu uçuşlar esnasında; iki adet F-16 uçağına, Yunanistan’a ait iki adet F-4/2000 uçağı tarafından 500 feet irtifada; saat 14.54’te Midilli Adası kuzeybatısında, dokuz deniz mili yandan, 15 saniye süre ile, saat 14.58’de İpsara Adası kuzeybatısında, 8.5 deniz mili geriden, 10 saniye süre ile, saat 15.04’te Sakız Adası güneybatısında, sekiz deniz mili geriden, 12 saniye olmak üzere toplam 37 saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle üç kez tacizde bulunulmuştur.'

Kaynak: http://konyahabersitesi.com/haber/f-1...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0