Görüş Bildir
Haberler
Eylem Acar Yazio: Yedi Sihirli Dokunuşla Gençleşin

etiket Eylem Acar Yazio: Yedi Sihirli Dokunuşla Gençleşin

Dr.Eylem Acar
12.10.2020 - 14:46 Son Güncelleme: 04.12.2020 - 12:42

1. Botoks

Tüm dünyada en çok tercih edilen, FDA onaylı bir uygulamadır. Clostridium Botulinum adıyla bilinen bir bakterinin toksininden elde edilen botoks; kas içine enjekte edilerek aşırı kasılan kas ve kas gruplarında geçici güçsüzlük yaparak etkisini gösterir. Kozmetik uygulamalarda kullanılan botoks miktarı minimaldir, işlem kolay ve güvenilirdir. En çok kaş arası, alın, göz çevresindeki (kaz ayakları) mimik kırışıklıklarının tedavisinde kullanılmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Dolgu

Dolgu uygulaması hem cildin görünen yüzeyini yenileme, nemlendirme ve ışıltı kazandırma hem de elastikiyet kaybı, doku erimesi, yüzdeki çökmeler gibi volüm ihtiyacı olan bölgelerde kullanılmaktadır. Cilde saf hyalüronik asidin verilmesi son derece güvenilir ve faydalı bir uygulamadır. Botoksdan sonra en çok uygulanan ikinci estetik uygulamadır.

3. Fokuslu Ultrason

3. Fokuslu Ultrason

Tek seansta hem yüzde hem vücutta mucizeler yaratabilen bir sistemdir. Ultrason kelimesi işitme sınırı üzerindeki ses dalgalarını tanımlar. Kozmetik dermatolojide de son yıllarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Odaklanmış (fokuslu) ultrason yaşlanma izlerini yok etmek için risk taşımayan yöntemlerden biri olarak gün geçtikçe popülerleşiyor. İyileşme süresi gerektirmez, kişi  iş veya sosyal yaşamına hemen dönebilir, yan etkisi  yoktur,  uygulama sırasında ağrısız ve acısızdır,  etkili ve güvenlidir. Tüm yüzde sıkılaşma, lifting sağlar, cildi yaşlanmaktan korur.

4. Aqualifting

Adından da anlaşılacağı üzerine duru bir berraklık, ışıltı ve nem sağlayan bir cilt gençleştirme işlemidir. Aslında çok zengin içerikli bir biorevitalizan yüz mezoterapi uygulamasıdır  demek de mümkündür.    Bu uygulamanın yüze hacim vermekten çok cildin temel ihtiyaçları olan nemlenme, beslenme ve koruma özellikleri vardır. İçeriğindeki yüksek konsantrasyondaki çapraz bağ içermeyen saf hyalüronik asit sayesinde cildi nemlendirir. Zengin multivitamin ve mineral içerdiğinden cildi besler. 

5. Gençlik Aşısı

5. Gençlik Aşısı

Ciltte doku yenilemesi sağlayan Gençlik aşısı; cilt altına kolaylıkla yerleşerek deforme olan dokuları destekliyor, hacim kazandırıyor, üstelik doğal bir görüntü elde ediliyor. Yüz seklinin dengeli volumetrik yapılandırılmasında bir yenilik olan Gençlik aşısı; cilt altında kolaylıkla yerleşerek zamanla deforme olan, çöken, kırışan dokuları destekliyor, hacim kazandırıyor üstelik sonuçta natürel bir görüntü elde ediliyor. Üstelik cildiniz asla bir operasyon izi taşımıyor. gençlik aşısı protein ve nükleik asit içermiyor. Düz ve çapraz bağlara bir arada sahip bir ürün. Yanak boşlukları, alın kenarları, göz çevresi çukuru ve çene ovalinin yanı sıra dekolte, el üstleri ve alında da volumetrik etki açısından uygulanabiliyor. Konsantre içeriğinden dolayı da tüm konsantre ürünler gibi çok daha az miktarda kullanılarak aynı etkiyi yaratabiliyor.

6. Radyofrekans

3,5 mm’ye kadar cilt derinliğine inebilen ve geçtiği bölgenin tamamında aynı termal etkiyi yaratan Fraksiyonel Mikro iğneler ise bu bölgede kontrollü hasar oluşturarak kolajen liflerini uyarırlar. Tamamen doğal bir yenilenme,toparlanma ve sıkılaşma etkisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Dermaterapi

Ciltte kontrollü bir biçimde tahribat yaratma prensibine dayanılarak üretilen bu tedavi sistemi Amerika’da son zamanların en iyi cilt gençleştirme sistemi seçilmiştir. Bu sistem tüm cilt tedavisi ilaçları, vitaminleri ve prp ile kombine olarak kullanılabilmekte.

Instagram

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinar K. Erdem

Keşke ortalama fiyatlarını da paylaşsaydınız daha etkili bir içerik olurdu