Görüş Bildir
Haberler
Evreninizin Efendisi Olma Yolunda Size Basamak Olacak Altın Değerinde 11 Uygulama

Evreninizin Efendisi Olma Yolunda Size Basamak Olacak Altın Değerinde 11 Uygulama

Dikkat dağıtan onca (kimisine göre yüzlerce) şey varken yapacaklarımıza odaklanıp bir de her şeyi hatasız halletmek gittikçe imkansız hale geldi. Çözümü ise çok uzaklarda değil, cebimizde. Mobil telefonunuzdan hem daha düzenli hem de daha planlı bir hayata geçiş yapmanız için gereken 11 ücretsiz uygulamayı derledik, toparladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Wunderlist

1. Wunderlist

Yapılması gerekenleri not edin, önceliklendirin ve size hatırlatmasını bekleyin. Unutmamanız gereken ve sonra okumak için ayırdığınız bir makale varsa onu da Wunderlist hatırlatmanızın içine yükleyin, istediğiniz zaman erişin. Wunderilst hem iOS hem de Android platformunda yer alıyor, web arayüzü de tüm işlevleri için hayli yeterli.

2. Todoist

2. Todoist

Wunderlist'e yapı olarak benzese de Todoist'in birden fazla farkı var. Yapılacaklar listenizi başarıyla yönetmesinin yanında proje yönetimi için birden fazla kişiyle aynı anda çalışmaya olanak tanıyor, görev paylaşımı için de gerekli yolları sunuyor Bir de fazlasıyla sade!

3. MarketoList

3. MarketoList

Aynı ev içinde alınacaklar konusunda organize olmak da profesyonel işleri yönetmek kadar zorlaşabilir. Hem alınacaklar hem de alınacakların birimi, alacak kişinin markete gidişi, bunları organize etmek size saatler kazandırabilir. MarketoList bu iş için biçilmiş kaftan. Ortak alışveriş listeleriyle organize karakterinizi ev ahalisiyle paylaşın!

4. Rescue Time

4. Rescue Time

Organize şekilde çalışıp yine de zamanını iyi kullanıp kullanamadığından emin olamayanlar için Rescue Time ücretsiz sürümünde dahi detaylı analizler sunuyor. Tabii boşa harcanan vaktimizi görmek her zaman iyi hissetirmiyor.

5. Habitica

5. Habitica

Hayat bir oyun değildir diyenlere aldanmayın, yeni alışkanlıklar edinmek ve daha verimli bir zaman yönetimi gerçekleştirmek Habitica için bir oyun. Planlarınızı düzenli olarak gerçekleştirdiğinizde ödüller kazanıp aksattığınızda ceza alıyorsunuz. Tabii siz değil, bu alışkanlık oyundaki karakteriniz tüm bunları yaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Remember the Milk

6. Remember the Milk

Tüm uygulamalarda zamanlamayı ve planlamayı siz yapıyorsunuz, Remember the Milk'te tüm bu işler sizden bağımsız gerçekleşiyor. Yapmanız gerekenleri yazın ve takibini ona bırakın. Hem anlık bildirimler hem de sosyal ağlarınız üzerinden size hatırlatmaları yapsın. Düzenden kaçış yok!

7. Be Focused

7. Be Focused

Çalışma vakitleriniz ekranlar ve uygulamalar arası geçişlere kurban gitmesin. Be Focused tam anlamıyla organize olmanızı, yeri geldiğinde mola verip yeri geldiğinde de tam odakla çalışmanızı sağlıyor. Temelde pomodoro çalışma tekniğini kullanarak bu süre hesaplarını da görevinizin boyutlarına göre düzenliyor.

8. Toggl

8. Toggl

Çok çalışmak iyi çalışmak anlamına gelmez. Hangi konuda ne kadar zaman harcandığı bilinmediğinde zaman yönetiminin verimliliğini kestirmek de zor olabilir. Toggl durmaksızın bir şeyler üzerinde çalışmak yerine görevlere gereken önemi vermenizi sağlıyor, daha özenli bir zaman yönetimi sunuyor.

9. Instapaper

9. Instapaper

Adındaki 'Insta' ibaresine kanmayın, Instapaper en hızlı, sade ve verimli okuma deneyimini sunmak için cebinizde. Bir sitede ilginizi çeken bir makaleyi size dayatılan reklamlarla, dikkat dağıtan tasarımlarla bölmek istemiyorsanız atın Instapaper'a, istediğiniz zaman sade arayüzünde okuyun, böylece ilgi alanlarınıza daha fazla vakit ayırın!

10. Papier

10. Papier

Tek tuşla gidilecek en verimli yeri Papier sunuyor. Her zaman yazmak istediğiniz o öykünün ilk cümlesini ya da aklınıza gelen, belki de hayatınızı değiştircek o parlak fikri not etmek için telefonu ya da bir uygulamayı açıp uğraşmaktansa bu Google Chrome eklentisiyle tek tıkla yapın. Papier'la Google Chrome'un Yeni Sayfa butonunun yeşil olanına tıklayarak unutmamayı dilediğiniz her şeyi not edip düzenleyin ve kaydedin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Doodle

11. Doodle

İş hayatının en büyük dertlerinden biri toplantı düzenlerken uygun zamanı kestirememektir. Doodle basit bir çözüm getiriyor, aylar önce planlanan bir aile toplantısı ya da eski dostlarla öğle yemeği ufuktaysa tüm bunları uygulamaya girin ve uygun zamanlarınızı o yerinize takip etsin. Aynı uygulamayı kullanan kişilerle ortak bir takvim oluşturarak ortak zaman tasarrufuna gitmek mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
20
12
11
11
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unsatisfieed

Aksine kendi evreninizin olsanız olsanız sünepesi olursunuz bu uygulamalarla. Yahu arkadaşım beyninizle bu küçük işleri halledemiyorsanız yaşamayın zaten, ay... Devamını Gör

Onur

Reklamları izlediniz...

Kayzer Soze

Erdoğan`ın olduğu bir yerde en fazla evrenin efendisinin yardımcısı olabilirsiniz.