Görüş Bildir
Haberler
Evrende Yalnız Olmadığımızın Kanıtı Olan 5 Olay

Evrende Yalnız Olmadığımızın Kanıtı Olan 5 Olay

Okan Güven
03.09.2015 - 10:13

Yalnız mıyız ?

Yazıları arkada bu müzik varken okumak ayrı bir hava yaratıyor. Özellikle 'Siyah Giyen Adamlar'ı 

http://bit.ly/1a71wtX

Yalnız olup olmadığımızı hepimiz düşünmüşüzdür peki kanıtları gördükten sonra neler fikrimiz değişecek mi acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Dark Knight

Nikola Tesla'nın 1899'da kaynağı belli olmayan sinyaller yakalamasıyla fark edilen bu cisim 1950'lerin başında medyada büyük yankı uyandırdı. UFO araştırmacısı Donald Keyhoe uzayda 2 adet uydu keşfedildiğini belirtmiştir (ilk insan yapımı uydu Sputnik uzaya 1957'de fırlatıldı). Bu haber ABD'de ilk olarak Rusların gizlice uzaya uydular yolladığı düşüncesini ortaya koydu. İlk olarak 3 Eylül 1960'da fotoğraflanan bu obje 1963'de AStronot Gordon Cooper tarafından da görülmüş ancak resmi açıklama Cooper'ın aşırı karbondioksite maruz kaldığı için halüsinasyon gördüğünü söylüyordu. 1960'ların sonlarında bu objenin Polar Orbit'de (Kutupsal Yörünge) olduğu ve ağırlığının 10 ton a yakın olduğu tahmin edilmiştir. 13,000 yıldır Dünya'nın üzerinde tur attığını savunan bilim insanlarıda vardır. Nostradamus'un öngörüleri şu yöndedir 'İnsanoğlu uzayda izleyenler tarafından gönderilmiş objeler keşfedecek.'

Los Angles Savaşı

25 Şubat 1942'in ilk saatlerinde Los Angles, California'nın üzerinde ışıklar ve uçan cisimler belirdi. İlk olarak Almanlar'dan gelen bir savaş uçağı filosu sanıldığı için üzerine ışıklar tutulmuş ve arkasından ABD savaş uçakları gönderilmiş ve üzerlerine ateş açılmıştır. 1400'e yakın uçak savar mermisi ateşlendikten ve şehirde savaş sirenleri çalındıktan sonra birden kaybolmuşlardır.

Wow Sinyali

15 Ağustos 1977'de Jerry Ehman tarafından kaydedilen bu sinyal Dünya dışı varlıkların en büyük kanıtı olarak kabul ediliyor. Ohio'da bulunan Büyük Kulak adlı radyo teleskobu tarafından yakalanan bu sinyal şu şekilde açıklanabilir.Uzaydan gelen sinyallerin yoğunluğu 1-9.9 arasında değerlenir. Her zaman 1-2 bazen 3 derecesinde yoğunlukta sinyaller alırken 9.9 luk derecelendirmeye sığmadığı için 9,9 dan sonra alfabetik derecelendirme ile ölçülen sinyallerin gelmesi çok çok nadir ve açıklanamayan bir olay. O günden beri bu sinyallerin geldiği yöne bakılmakta incelenmektedir ama herhangi bir şey elde edilmemiştir. İsmine Wow Sinyali denmesinin sebebi Jerry Ehman'ın o anki şaşkınlığıyla sayıları ve harfleri işaretleyip Wow! yazmasıdır. Kimileri bu sinyalin sadece Dünya'dan gönderilen bir radyo sinyalinin geri tepmesi sonucu olduğunu düşünmektedir. 2012'de 35.yıl dönümünde sinyalin geldiği yöne Arecibo,Porto Riko'daki Arecibo Gözlemevin'den Twitter mesajları yollanmıştır.

Mısır'daki Hiyeroglifler

Piramitlerin uzaylıların yardımıyla yapıldığı teorilerini hepimiz bir şekilde duymuşuzdur. Dev taş blokların metrelerce kaldırılması o zaman için çok zordu. Ama bazı kanıtlarda var. Milattan önce 1290-1279 arası hüküm süren 1.Seti adlı hükümdarın yaptırdığı bir tapınakta bulunan hiyeroglifler bir hayli şaşırtıcı. Kırmızı ile işaretlenmiş yerde helikopter benzeri bir şey,mavi işarette bir çeşit gemi-tank,pembe işarette bir çeşit roket ve sarı işarette modern casus uçaklara benzeyen şekiller var. Kimileri bunlar sadece üst üste yazıldığı için bu şekli almış hiyeroglifler olduğunu söylüyor kimileri de bunun o dönemlerdeki ziyaretlerin bir kanıtı olduğunu.

Siyah giyen adamlar

Ufoları gördüğünü söyleyen birçok insan var ama gördüğü söyleyip susturulan veya susturulmaya çalışılan da birçok insan var. Dr Herbert Hopkins bunun en büyük örneklerindendir. Dr Herbert saygın bir UFO araştırmacısıdır. Eylül 1976'da telefonu çalar ve telefonun ucundaki kişi kendini New Jersey UFO Organizasyonundan biri olarak tanıtır ve buluşup Dr. herbert'ın üzerinde çalıştığı konuyu tartışmak için Doktorun evine gelmekte olduğunu söyler. Doktor koltuğundan kalkıp ışığı açmak için odanın diğer ucuna gittiğinde adamın evindeki merdivende olduğunu görür. Adamın evin içine nasıl girdiğini düşünürken adamın ilginç görünümüyle daha da şaşırır. Adamın siyah ayakkabı-ceket-pantalon-çorap-kravat-eldiven giydiyiğini ve beyaz bir gömlek giydiğini söyler. Adamın kafasında herhangi bir kıl olmadığını da röportajlarda söylemiştir. Ve adamın dudaklarında ruj olduğunuda söylemiştir. Garip görünüşlü adam sadece metalik bir sesle tüm kanıtları yok etmesini söyler Dr. Herbert ın suratına yakınlaşıp sessizce 'Enerjim azalıyor gitmem gerek' diyip merdivenden aşağı yürüyüp kaybolur.Başka bir olay ise Ekim 2009'da bir otelin penceresinden bir UFO gördüğünü iddia eden 2 kişinin kaldığı otele birkaç gün sonra resimde gördüğünüz siyah takımlı adamlar onları aramak için gelirler. O kişileri orada bulamayan adamlar otel çalışanlarına sorup gitmişlerdir ve otel çalışanları yine yüzlerinde herhangi bir kıl olmadığını söyler ve gözlerini hiç kırpmadıklarını söyler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus-Evrenin boyutu

Eğer bu olayların gerçekliği sizleri ikna etmediyse daha bilimsel veriler var. Evrenin boyutunu bilmiyoruz ve uzun bir süre daha nasıl işlediğini ya da bizim bu dev olarak kabul ettiğimiz evrenin daha büyük bir şeyin yalnızca çok ufak bir parçası mı olduğunu öğrenmemiz çok uzun zaman alacak ama bildiğimiz şeyler var ve yalnızca gözlemlediğimiz evrenin boyutu ile iglili bilgiler şunlar. 

Çapı 98 milyar ışık yılına eşit.( Işık yılı = ışığın 1 yıl boyunca kat ettiği mesafe.) ve 1 ışık yılı neredeyse 10 trilyon kilometre uzunluğundadır. Bu kadar büyük bir yerde başka yaşam formlarının olması kaçınılmaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın