Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Hakkında Her Şey "Sanem" Gökçe Eyüboğlu Kimdir? Gökçe Eyüboğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

Evlilik Hakkında Her Şey "Sanem" Gökçe Eyüboğlu Kimdir? Gökçe Eyüboğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

FOX Tv yeni bir diziyle ekranlara geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır ve Sarp Akkaya gibi oyuncular var. İlk tanıtım fragmanı yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey Bu Akşam izleyicisi ile buluşacak. Şimdiden konusuyla dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Peki Evlilik Hakkında Her Şey 'SanemGökçe Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu  kaç yaşında ve nereli? İşte Gökçe Eyüboğlu  hakkında tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilk bölümü ile Bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler oturuyor. Dizide Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey 'Sanem' Gökçe Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu kaç yaşında ve nereli?

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİMDİR?

Gökçe Eyüpoğlu, 1 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. Öğrencilik yıllarında tiyatro kulüplerinde yer aldı. Aslında Kamu Yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almaya başlamış ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışırken Murat Atıl, Sungun Babacan gibi sektörün önde gelen isimlerinden de diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır.

Küçük Prens müzikalinde hem metin ve şarkı sözü yazarı hem de oyuncu olarak yer aldı. Arkadaşıyla birlikte yazdığı uzun metraj senaryosu da TRT TV Filmleri projesi çerçevesinde çekilmiştir. Gökçe Eyüboğlu bazı projeler için seslendirme de yapmıştır. Bugüne kadar Aşk ve Ceza, Evli ve Öfkeli, Kadın İşi Banka Soygunu, İmkansız Olasılık, Kayhan ve Batlır gibi projelerde rol alan Gökçe Eyüboğlu 2017'de ekranlara gelen Kadın isimli dizide Ceyda karakterini canlandırdı.

GÖKÇE EYÜBOĞLU ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

  • Kadın (Ceyda, 2017-2019)

  • Evli ve Öfkeli (2015)

  • Yalan Dünya (2013)

  • Aşk ve Ceza (2010)

  • Kayhan (Sevim, 2018)

  • Batlır (2017)

  • Kadın İşi: Banka Soygunu (Nermin, 2013)

  • İmkansız Olasılık (Duygu, 2016)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın