Görüş Bildir
Haberler
Evinizi Değiştirecek Dekorasyon Önerileri

Evinizi Değiştirecek Dekorasyon Önerileri

Selin Bahar
08.07.2015 - 16:36 Son Güncelleme: 09.07.2015 - 10:38

Eviniz için dekorasyon önerileri… Evinizi dekore ederken sizin için derlediğimiz bu küçük önerileri dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Evimiz kuşkusuz hepimiz için en özel alanlardan biri, belki de en önemlisi. Evimizde herşeyin kendi insiyatifimiz dahilinde ruh halimize göre düzenlenmesi  yaşam alanımızı eşsiz kılan özelliklerden olsa gerek. Bu durumdan sıkılıp evinizin dekorasyonunuzu değiştirerek biraz farklılık yaratmak istiyorsanız bazı önerilerimiz olacak.

Salonunuz İçin; daha şık, daha gösterişli etki yaratacak bazı düzenlemeler yapmayı planlıyorsanız ve eğer salonunuzda aynaya yer vermediyseniz mutlaka ilk tercihiniz ayna olsun. Evinizi geniş göstermesinin yanı sıra, dekoratif olanların daha az kullanılmaya başlandığını, popülerliğini yitirdiğini söyleyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutfak Dekorasyonu

Mutfak Dekorasyonu

Mutfaklarda artık sadece yemek yapmak için vakit geçirmiyoruz. Çoğu zaman misafirlerimizi ağırlıyor, kutlama yapıp eğleniyoruz. Tabii bütün bunlar için öncelikle geniş bir alana ihtiyaç duyuyoruz. Eğer alanımız geniş değilse; ferah, aydınlatıcı etki oluşturmak için açık renkli ekipmanlar ön planda tutmanız gerektiğiniz hatırlatırız. Üstelik parmak izi gibi lekeleri çok fazla belli etmemesi temizlik yaparken işinizi kolaylaştıracak.

Yatak Odası Dekorasyon Önerileri

Yatak Odası Dekorasyon Önerileri

Yatak odası için de büyük boy ayna ile büyük değişim elde etmeniz mümkün. Öyle ki; dinlendirici olmasının yanında estetik görünüme sahip olması gerekir. Gardroplarda boydan boya ayna kullanımı ise yaygın olarak devam etmekte. Gün ışığından yararlanmak adına perdelerinizde koyu renklere yer vermemeye özen gösterin. Bu durum kendinizi yorgun hissetmemenizi sağlayarak dinlenmiş bir şekilde uyanmanızda etkili olacak. Duvarlarda, mobilyalarda çok fazla renk kullanımı yorucu olacağından renk kullanımında dikkatli olmanızı ve özellikle beyaz ağırlıklı tasarımları öneriyoruz.

Çocuk Odası Dekorasyonu

Çocuk Odası Dekorasyonu

Çocuk odası tabii ki renkli olmalı tıpkı onların dünyası gibi. Renklerin, kişilerin üzerinde kendisini iyi ya da yorgun hissetmesi, sakinleştirip, dinlendirmesinde etki ettiği uzmanlar tarafından çoğunlukla dile getirilir. Örneğin ameliyathanelerde yeşilin, okullarda sarı ve turuncu tonların kullanılması şeklinde. Dolayısıyla koyu tonlardan uzak durmakta yarar var ki bir de çocuk odasından bahsediyorsak.

Mobilya seçimindeyse hem sizin kullanımınızı kolaylaştıracak hem de çocuğunuzun vakit geçirdiği sürede onu rahatsız etmeyecek olanları seçmelisiniz. Mesela karyola seçerken uzun süre kullanabilecek misiniz sorusuna yanıtınız ne olacak?

Nihayetinde belli bir süre sonra o karyoladan çıkmaya çalışacak. Bunun için ufak değişikliklerle yatağa çevrilen modelleri seçmenizde fayda var.

Bahçe Dekorasyonu

Bahçe Dekorasyonu

Bahçe dekorasyonu konusuna gelince… Bahçe sahibi olan şanslı kişilerdenseniz mutlaka bunu iyi değerlendirin. Bakımsız olması halinde bahçede vakit geçirmek istemeyecek dolayısıyla bahçenin, doğanın size sunduklarını farkına varamayacaksınız. Öncelikle düzensiz büyümüş, dikenli otlardan bahçenizi temizlemeyle başlayabilirsiniz.

Küçük aksesuarlardan yararlanarak sevimli birer görünüm elde etmeniz mümkün. Renkli mumlar ve çiçekler kullanarak işe başlayabilirsiniz. Değişikliği fark ettikçe kendi yaratıcılığınızı hissedeceksiniz ve çok daha güzel tasarımlar ortaya çıkacağına eminiz.

Dekorasyon Önerileri

Dekorasyon Önerileri

Dekorasyon Önerileri My Deco Love sitesinden derlenmiştir.

http://www.mydecolove.com/

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
10
8
6
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Suna Mert

Teşekkürler paylaşım için.