Görüş Bildir
Haberler
Evet Hanımlar... Bu Test Sizin Ne Kadar Kokoş Olduğunuzu Söylüyor!

etiket Evet Hanımlar... Bu Test Sizin Ne Kadar Kokoş Olduğunuzu Söylüyor!

Şeboş
25.07.2016 - 13:26

Her kız çocuğu pembeler giyer (ağabeyden kalan birkaç mavi şey haricinde), bebeklerle oynar, mutlaka bebekken kafalarına o saçma sapan çiçekli bantlardan takar ve tabii ki fazla büyümeden kulakları delinir ve kokoş olma yolunda ilk adımlar atarlar.

Karakter oturdukça zevkler değişir ve bakın neler nele olur?

Testimizi çözelim ve biz neymişiz bulalım! ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım hadi, nerede yaşamak istersin?

2. Ayaklarım yerden kesilsin, peki hangisi kessin?

3. Peki direksiyonunu hangi kılıfla süslemek istersin?

4. Hangisini koluma takar gezerim diyorsun?

5. Banyon için hangi aksesuarlar uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar davetkar olamaz" hangisiyle kendini iyi hissedersin?

7. Aslan yattığı yerden belli olur, hangisinde yatmak istersin?

8. Hangisi parmaklarını süslesin?

9. Evet geldik huzurlu bir eve, hangisi senin?

10. O zaman bu evin anahtarını hangisine takmak istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ve son olarak, hangi gif seni anlatıyor?

Kokoşsun!!!

Evet tam bir kokoşsun, boynuna leopar bir şifon, efenime söyleyim bir şal, bir otriş dolamadan dışarı çıkmıyorsun. Bir yerinde mutlaka bir leopar ya da zebra desenin olacak görünsün veya görünmesin;) Dinlediğin şarkılar, attığın adımlar, saçının rengi, saçının şekli hepsi herkesten farklı ve abartılı olmazsa olmaz …Bülent Ersoy ya da ne bileyim Nur Yerlitaş kaçmış senin içine.

Yiğitsin Sen Ya!

Seni ne kadar zorlarsak zorlayalım bir tüy, renkli bir aksesuar, topuklu ayakkabı, feminen bir şey görmek mümkün değil üzerinde. Maskülen bir ruha sahipsin, daraltıyor seni bu tarz şeyler, yanlış doğmuşsun sen. Yiğit mi desek sana;)

Haşa, Bir Hanımefendisin Sen!

Sen tam bir kadınsın, kokoş değilsin, nerede ne giyeceğini, aksesuar olarak ne takacağını, nasıl oturup kalkacağını bilen feminen kokan bir zarafetsin… Oldukça sade ve kibar çizgiler seçiyorsun, alışverişten keyif alıyor, alışverişin sırasında molalar veriyor, kahveler içiyorsun ve tarzında bir şeyler bulmaya devam ediyorsun, hem de keyifle, harika.

Aykırısın...

Koyu renkler, abartı göz makyajları  ve takılar…Özellikle de uçuk kaçık ayakkabılar mutlu ediyor seni, ama mümkünse olabildiğince karalara grilere bürün sen, sadece rujun renkli olsun olur mu? Aman haaa bir değişiklik yapma sen karart kendini ve kal öylece....Gotik…

Çocuk Ruhlusun!

Aman da amannn Hello Kity, Mini Mouse ruhlu musun sen bakimmmm;) Gel biii kırmızı yanak makyajı yapalım sana yaa. Çocuk ruhundan çıkamayan güzellik. Her şeyinde bir çizgi film kahramanı olmak zorunda mı, makyajın sadece parlasın yeter, ama pembeler hep olsun hayatında minik şapşik seni:)

Pasaklı Tanrıça!

Ne bulsan geçirip üzerine çıkıyorsun, renk uyumu falan fark etmez, bozmaz seni, çok özenmiyorsun, moda falan asla takip etmiyorsun, hatta liseden kalan kiyafetlerini hala giyiyorsun. Ne kadar masrafsızsın bu konuda, sen dilim dilim pizzaları götürmeye devam et, pasaklısın.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
898
597
395
342
156
73
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil Öztürk

benden başka "yiğitsin sen ya" çıkan yok mu shfhjka

şeyşey

Yiğitsin Sen Ya! kokoşlar ayrı bişey aq hiç parfüm sıkmayın ve bi kokoşun yanından geçin parfüm şişesini boşatmış gibi kokmaya başlıyosunuz

HC Asena Kutsal

Aykırısın ! Koyu renkler, abartı göz makyajları ve takılar…Özellikle de uçuk kaçık ayakkabılar mutlu ediyor seni, ama mümkünse olabildiğince karalara griler... Devamını Gör