Görüş Bildir
Haberler
Everquest Next İptal Edildi, Landmark İse Yolda!

Everquest Next İptal Edildi, Landmark İse Yolda!

Anıl Güven
20.03.2016 - 19:18

Everquest Next İptal Edildi, Landmark İse Yolda!

Daybreak Games’in yapım aşamasında olan oyunu Everquest Next iptal edildi.

Oyun yapım aşamasındayken parçaları birleştirdikçe, oyunun aslında eğlenceli olmadığına karar verdik.” diyen Daybreak Games Everquest Next hakkında resmi olarak iptal kararını dün aldı. Russell Shanks’in Everquest topluluğuna yayınladığı mektubu ise Twitter’da paylaşıldı.

EverQuest Next on Twitter

Geçen yıl Şubat ayında Everquest serisinin Geliştirme Müdürü David Georgeson işten çıkarılan kişiler arasındaydı. İlerleyen zamanlarda ise Genel İçerik Tasarımcısı Steve Danusel istifasını vererek, büyük bir etki yarattı.

Everquest ve Everquest II’nin Yönetici Yapımcısı olan Holly “Windstalker” Longdale, Everquest yan ürünü olan Landmark’ın hala bu ilkbaharda piyasaya sürüleceğinin altını çizdi.

“Topluluk büyüdüğü ve tasarımlar geliştiği için, artık Landmark’ı yapım aracı olarak görmüyoruz. Uzun zamandır Landmark’ı bir başyapıt yapabilmek için oldukça çaba sarf ediyoruz. Dünyamızın görünümü EverQuest Next’in hedeflenen voxel dünyasından esinlenildiğinde, Landmark kendi oyununun özgün kimliğine ve amacına dönüştü.” diyen Holly, bir kez daha Landmark’a verdikleri önemi vurguladı.

Beklenen oyun Everquest Next’in iptal kararı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmını kullanarak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer oyuncularla paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: http://www.oynanacakoyunlar.com/everq...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın